Perodua Axia Baharu Bukan Penganti Perodua Viva

Assalamualaikum dan salam sejahtera serta bersyukur diatas Mangsa MH17 kerana telah selamat sampai ke Tanah air dan telah selamat dikebumikan mengikut adat agama masing-masing. Sehubungan dengan itu, kita dapat lihat kesepakatan rakyat Malaysia dalam menghormati majlis tersebut. Marilah sama sama mendoakan penumpang serta anak kapal MH17 dirahmati Allah S.W.T.

perodua baharu 2014 saya

Perodua Axia Baharu Bukan Penganti Perodua Viva adalah revolusi yang telah berlaku hari ini. Seperti yang kita tahu banyka spekulasi menyatakan yang Perodua Axia Baharu merupakan penganti Perodua Viva. Ini adalah sama sekali tidak benar dan membuatkan industry kereta Malaysia boleh dipandang sebagai tidak professional. Kita seharusnya bangga dengan usaha dari Perodua dalam membantu Negara dari segi ekonomi serta membantu rakyat Malaysia untuk mampu memiliki kenderaan untuk keselesaan umum.

perodua baharu 2014

Perodua Axia Baharu Bukan Penganti Perodua Viva seharusnya diketahui oleh semua masyarakat bahawa Perodua Axia adalah model terbaharu dan bukan penganti pengeluaran Model Perodua Viva. Jangan terlalu mudah dan cepat percaya dengan khabar angina Perodua Axia Baharu Bukan Penganti Perodua Viva semata sebaliknya kita harus bangga dan sokong usaha Perodua dalam membangunkan industry automotif Negara.

 

perodua baharu

Sekian terima kasih. Jom beli Perodua Axia Baharu 2014.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

5 thoughts on “Perodua Axia Baharu Bukan Penganti Perodua Viva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge