FOOD REVIEWREVIEW PRODUK

Pakej Katering Air RUMAKOPI Melaka Murah

Jemput singgah ke Pakej Katering Air RUMAKOPI Melaka Murah untuk menghiasi majlis anda. Alhamdulilah kita dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk mengadakan majlis kenduri, majlis pertunangan, majlis perkahwinan, majlis akikah, dan majlis hari jadi. Tetapi inginkan kelainan dalam menjamu para tetamu? Jom kami tawarkan kepada anda Pakej Katering Air RUMAKOPI Melaka Murah bermula dari harga serendah RM6.00 per cup. Kami sedia memberi perkhidmatan yang terbaik untuk semua peminat kopi. Berminat boleh hubungi kami di 011-28141037 (Pn Hajar) untuk rundingan tarikh dan pakej.

Pakej kopi kami bermula dari 50 cup hingga ke 300 cup, jika majlis anda lebih kami memerlukan maklum balas yang awal. Kami bermula dari rumah di serkam dan kini kami berniaga sabtu dan ahad di hadapan 99 speedmart serkam ria. Jika anda ingin cuba kopi kami boleh datang ke kedai kami ye. Kopi kami tidak seperti kopi mesin tapi rasa seakan rasa kopi mesin. RUMAKOPI serkam jika dikedai memiliki 60 menu air akan tetapi yang paling top adalah Iced Latte Vanilla dan Iced Mocha Hazelnut. Gambar dibawah adalah menu kami.

Buat masa ini kopi katering kami cover dalam melaka sahaja akan tetapi jika ada diluar melaka boleh roger awal. Untuk kami menguruskan penginapan serta cuti kerja hakiki suami saya. Kami mula berniaga pada tahun 2022 berbekal kan niat untuk berniaga. Dan kini kami sudah mahir untuk menyediakan air kopi yang boleh diterima ramai. Majlis kecil ke besar kami sedia menerima tempahan yang penting berbincangan awal.

Sekian terima kasih. Mohon share dan panjangkan kepada kawan kawan ye.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial