Model Patung Vs Model Perempuan?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, model patung vs model perempuan apa yang jadi? Maklumlah dapat job sebagai jurugambar bidang terjun. Nak tolak sayang jadinya terima je dengan menggunakan kamera Olympus terus bergelar sebagai abang foto. Kelakarlah juga tapi kena jadi professional demi tugasan yang diberi. Pada mulanya diminta sediakan seorang model perempuan tapi susah sekarang nak cari model perempuan sebab banyak pula kerenahnya.

Antara Kerenah Model Perempuan:

1-Model Perempuan semestinya bukan percuma dan perlu dibayar.
2-Nak Cari Model Perempuan pun susah sebab perlukan yang cantik dan pandai bergaya.
3-Memerlukan banyak step kerana memerlukan mereka makeup dan bertukar-tukar pakaian.

Jadi dengan ilmu yang ada saya menawarkan perkhidmatan model patung untuk bergambar. Bermulalah model patung vs model perempuan yang menjadi pilihan. Setelah membuat keputusan pihak tersebut bersetuju beraksi dengan model patung yang jauh lebih jimat. Jadi disini jika anda dalam bidang perniagaan baju gunakan lah model patung tapi sekali sekala menggunakan model perempuan tidak salah jika ingin menampakkan kelainan.

Antara Penjimatan Model Patung:

1-Model Patung mudah untuk dibawa kemana sahaja jika perlu beraksi diluar pun boleh.
2-Mudah untuk menukarkan pakaian tanpa membuat waktu.
3-Boleh makeup sekali sahaja tanpa berulang untuk berhias.

Antara Gambar Model Patung:

Baju Muslimah

 

 

Baju Menyusu

Baju Pregnant

 

 

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

6 thoughts on “Model Patung Vs Model Perempuan?

    • September 6, 2014 at 3:06 pm
      Permalink

      haah..patung biase pun boleh just tambah bantal or plastic untuk jadi kan die pregnant..

      Reply
    • September 6, 2014 at 3:07 pm
      Permalink

      hermm… betul jugak kan sebab nak tarik deria pembelikan? so kena guna jugak model orang kan?heheh tq

      Reply
    • October 6, 2014 at 8:43 am
      Permalink

      Wassalam, biase biase je, sama sama membantu dan mendoakan rezeki rakan rakan..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge