KECANTIKAN

Wanita Cantik Sempurna

Wanita Cantik Sempurna Pada Usia 31 Tahun menjadi persoalan dalam masyarakat kini? Terbaca di keratan akhbar tentang Wanita Cantik Sempurna Pada Usia 31 Tahun, pakar dari LONDON iaitu pakar penyelidik kecantikan ada menyatakan pendapat mengenai wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan. Ia seperti wanita biasa diangkat menjadi permaisuri gitu lah.

Disamping itu, saintis juga pernah berkata kecantikan itu sebenarnya bergantung kepada mata yang melihat kerana setiap ciptaan pasti ada kecantikan nya yang tersendiri. Antara selebriti yang sudah berusia 31 tahun dan dianggap berada di garis puncak kesempurnaan termasuklah pengacara TV, Christine Bleakley dan pengadil program Strictly Come Dancing iaitu Alesha Dixon serta Danille Lineker.

Contoh Mereka Wanita Cantik Sempurna Di Usia 31 Tahun:

Christine Bleakley

Christine-Bleakley

 

Strictly Come Dancing

strictly come dancing

 

Alesha Dixon

Alesha Dixon

 

Danille Lineker

Danielle Lineker

 

Oleh sebab itu, kebanyakan Wanita Cantik British yang mencecah usia 30 tahun sudah berkahwin dan mempunyai anak. Malah lebih ramai lagi berpendapat wanita mencapai kecantikan sempurna pada usia 31 tahun. Lebih 70 peratus memberi respon mentafsirkan seseorang itu cantik apabila dia berkeyakinan, 67 peratus lagi menyatakan kecantikan itu mempunyai wajah yang menawan sementara 47 peratus pula mentafsir kecantikan dengan tampil bergaya. Wanita Cantik akan terus ingin jadi Wanita Cantik.

Sekian, Terima Kasih.

Hafizi Hamsan

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial