Wanita Cantik Sempurna

Wanita Cantik Sempurna Pada Usia 31 Tahun menjadi persoalan dalam masyarakat kini? Terbaca di keratan akhbar tentang Wanita Cantik Sempurna Pada Usia 31 Tahun, pakar dari LONDON iaitu pakar penyelidik kecantikan ada menyatakan pendapat mengenai wanita berusia akhir 20-an dan awal 30-an berada di garis puncak kesempurnaan. Ia seperti wanita biasa diangkat menjadi permaisuri gitu lah.

Disamping itu, saintis juga pernah berkata kecantikan itu sebenarnya bergantung kepada mata yang melihat kerana setiap ciptaan pasti ada kecantikan nya yang tersendiri. Antara selebriti yang sudah berusia 31 tahun dan dianggap berada di garis puncak kesempurnaan termasuklah pengacara TV, Christine Bleakley dan pengadil program Strictly Come Dancing iaitu Alesha Dixon serta Danille Lineker.

Contoh Mereka Wanita Cantik Sempurna Di Usia 31 Tahun:

Christine Bleakley

Christine-Bleakley

 

Strictly Come Dancing

strictly come dancing

 

Alesha Dixon

Alesha Dixon

 

Danille Lineker

Danielle Lineker

 

Oleh sebab itu, kebanyakan Wanita Cantik British yang mencecah usia 30 tahun sudah berkahwin dan mempunyai anak. Malah lebih ramai lagi berpendapat wanita mencapai kecantikan sempurna pada usia 31 tahun. Lebih 70 peratus memberi respon mentafsirkan seseorang itu cantik apabila dia berkeyakinan, 67 peratus lagi menyatakan kecantikan itu mempunyai wajah yang menawan sementara 47 peratus pula mentafsir kecantikan dengan tampil bergaya. Wanita Cantik akan terus ingin jadi Wanita Cantik.

Sekian, Terima Kasih.

Hafizi Hamsan

 

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge