Baju Yang Sesuai Untuk Ibu Hamil

Assalamualaikum, hari ini nak update pasal baju yang sesuai untuk ibu hamil. Kenapa ibu hamil atau ibu mengandung perlu memilih baju yang sesuai? Hal ini kerana ramai yang tidak tahu keselesaan kepada seorang ibu akan memberi kesan kepada bayi dalam kandungnya. Contoh baju yang sesuai untuk ibu hamil seperti :

Baju Ibu Hamil Modern

Siapa cakap perempuan yang mengandung tak boleh berfesyen? so para ibu hamil, kakak kakak, puan puan, sahut cabaran untuk kelihatan anggun dan sentiasa kelihatan cantik dan terus menarik di mata suami anda. Jika kita pandai pilih baju yang sesuai untuk ibu hamil sudah semestinya orang akan terbeliak mata nya melihat kita. Kalau tak caya cuba la bergaya sikit wahai kaum ibu seperti model saya ini anak dah due dah tapi masih jelita dan anggun mengayakan baju butik an nur shoppe merlimau melaka.

Baju Pregnant Melaka

Betul tak HH cakap? Kalau seorang Ayah boleh hensem hensem waktu si isteri sarat mengandung, si ibu pun boleh bergaya mengalahkan artis. So saya kongsi kan apa yang saya lihat dan rasakan, anda para ibu hamil jom gegarkan dunia sarat mengandung dengan fesyen yang menarik dan anggun.
Peringatan juga: Yang Penting Jaga Dan Tutup Aurat Sepenuhnya.

Sekian Terima Kasih, dari Hafizi Hamsan. Assalamualaikum.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

4 thoughts on “Baju Yang Sesuai Untuk Ibu Hamil

    • August 17, 2014 at 6:15 pm
      Permalink

      hehe..memang pun susah nyer jadi seorang ibu hamil sebab nak kena jaga penampilan jugak betul tak aisyah?

      Reply
        • August 19, 2014 at 7:36 am
          Permalink

          hehe nanti datang Melaka roger roger la..

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge