Blog Denaihati Jadi Tarikan Blogger

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, mengapa Blog Denaihati Jadi Tarikan Blogger untuk menerpa nama di dalam rangkaian sebagai blogger yang ikhlas. Sejak saya menggunakan platform sebagai blogger Blog Denaihati ini telah memanggil-manggil untuk meninjau apa kekuatan blog denaihati ini. Memang tidak asing lagi lah sekali tengok yang meninggalkan komen ikhlas memang ramai. Tapi paling penting bagi seorang blogger ialah meninggalkan komen di blog orang lain dengan ikhlas dan jangan lupa untuk kongsikan maklumat yang kita baca itu.

blog saya

Benda yang paling penting bagi seorang blogger semasa meninggalkan komen atau “blogwalking” ialah ruangan komen yang mesra rakyat atau adalah win win situation lah kan. Keduanya, dari segi grafik dan iklan yang ada diblog kita, kalau kita lihat dekat blog denaihati ini memang sedap mata memandang jadi memang patut jadi contoh buat blogger macam saya ini.

akedamik blogger

Blog Denaihati Jadi Tarikan Blogger kerana setiap kali kita meninggalkan komen pasti akan dibalas dengan keikhlasan hati dari blog denaihati. Dan jika kita rajin komen dan jadilah rakan karib di blog denaihati ini. Paling penting Blog Denaihati Jadi Tarikan Blogger setiap kali kita komen pasti rangkian blog kita akan dipaparkan secara percuma sahaja.

blog

“Sekiranya kita ingin Berjaya perlulah ada keyakinan diri serta ikhlas dalam setiap perkataan yang kita lontarkan”.

 

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

6 thoughts on “Blog Denaihati Jadi Tarikan Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge