Tahniah Yana Samsudin Duta Sofeeya Diamond

Tahniah Yana Samsudin Duta Sofeeya Diamond | Alhamdulilah buat kali kedua dapat jemputan dari Sofeeya Diamond tapi malangnya tidak berkesempatan untuk menghadiri program tersebut. Tapi produk ini memang mendapat sambutan ramai dari segi jualan mereka. Tahniah Yana Samsudin Duta Sofeeya Diamond yang ramai tidak menyangka yang Yana Samsudin jadi Duta produk tersebut.

Sofeeya diomand

Kalau lah tahu Yana Samsudin jadi duta produk Sofeeya Diamond dah lama korbankan masa untuk pergi. Apa apa pun terima kasih kepada pihak Sofeeya Diamond kerana menjemput saya Majlis Pelancaran Duta, Iklan TV Dan Rangkaian Produk Sofeeya Diamond.

Media Invitation

 

Bergambar dengan Yana

Hehe edit je lebih gaya macam dapat bergambar dengan Yana Samsudin. Tahniah Yana Samsudin Duta Sofeeya Diamond kali ini.

 

Media Invitation

Sofeeya Diamond akan melancarkan 4 jenis produk iaitu D-Collagen, Fairy Sofeeya, B-Babes dan D-BerryFibre serta memperkenalkan duta terbaharu mereka Tahniah Yana Samsudin Duta Sofeeya Diamond.Kepada anda di luar sama boleh cuba ye atau terus ke fb mereka Sofeeya Diamond

Jemputan untuk tahun 2015 mengharapkan ada jemputan lagi boleh hubungi saya di 013-6265107 / 016-3776826.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge