REVIEW PRODUK

Kebaikan Susu Kambing Untuk Kanak-Kanak

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia laman ini, mungkin kali ini saya ingin membincangkan satu topic dan produk baru yang kini berada dipasaran. Susu adalah satu sumber makanan yang sihat untuk semua terutama susu kambing.

Apakah kebaikan susu kambing?

Kebaikan susu kambing kita dapat lihat dari segi membantu perkembangan kanak-kanak. Kini satu nama bakal menerajui bidang pengeluaran susu kambing iaitu HALIB’S dengan visi dan misi mereka “Membina Generasi Thoyyiba!”. Untuk membaca tentang mereka boleh klik sini!

Kelebihan susu kambing dalam Produk Ini mempunyai 26 hidangan untuk satu kotak dan hanya 2 kotak anda mendapat 52 hidangan dengan harga RM80

Manakala Untuk Susu Penuh Krim hanya dari RM62.

Dengan gabungan AHA , DHA, KISMIS, KURMA sebagai satu formulasi yang hebat dan meletop. Dan tidak lupa gabungan tersebut adalah makanan sunnah Nabi Muhammad S.A.W.

Produk HALIB'S

 

HIDANGAN LEBIH BANYAK DENGAN HARGA YANG LEBIH JIMAT

DAPATKAN DI BUTIK AN NUR SHOPPE MELAKA.

Jika anda berminat boleh la hubungi saya atau pengedar di seluruh Malaysia. Encik Bakar- 013-2773230.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

2 thoughts on “Kebaikan Susu Kambing Untuk Kanak-Kanak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial