Jangan Salah Download Game

Jangan Salah Download Game Clash Of Clans adalah topic santai kali ini, kenapa jangan salah download game? betul game merupakan applikasi yang boleh menghilangkan stress atau mengisi masa lapang dengan bermain game. Terpulang kepada masing-masing untuk bermain game tapi janganlah sampai leka akan memain game tu.

Antara Game Yang Bakal Menghantui Anda:

1- Clash Of Clans (COC), siapa tak ada game ni seolah-olah ketinggalan? haha entah lah tapi memang betul lelaki ke perempuan mesti ada yang gile kat gam COC ni. Sekali anda salah tekan button download game COC ni maka anda akan terjebak dengan Virus Clash Of Clans (COC).

Cara nak Main Game COC ni?

Senang je downl0ad la dulu dekat Play Store Bagi yang guna Android. Lepas tu tekan lah play nanti keluar paparan seperti ini:

Clash Of Clans COC

Taaa Daaaa…. Lepas itu binalah empayar anda ikut pilihan hati yang penting pertahanan mesti kuat Baru Lah Maju Harimau Malaya. #AFF2014

Clash Of Clans

 

coc

 

GAMES COC

Selamat mencuba game Clash Of Clans! Yang penting jangan sampai abaikan tanggungjawab anda. Hehehe. Derma jangan tak derma.

 

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

8 thoughts on “Jangan Salah Download Game

    • December 8, 2014 at 1:37 pm
      Permalink

      takyah pening pening.. maksud salah adalah sebagai langkah berjaga-jaga jika kite tersalah download game…matilah..ketagih je..hihih

      Reply
      • February 11, 2015 at 1:36 pm
        Permalink

        hahaha ni alongxp hehe.. Coc melalaikan hidup

        Reply
  • December 11, 2014 at 10:29 am
    Permalink

    ramai kawan fyna yang download game nih. huhuhu…

    Reply
    • December 14, 2014 at 7:56 am
      Permalink

      hehehe… itu takpe yang penting kite kena pandai urus masa, that’s why I mention the topic “Jangan Salah Download”, tak salah nak download game tapi kena bijak uruskan segalanya.

      Reply
    • December 14, 2014 at 7:53 am
      Permalink

      hahaha..bukan abis pada cas bateri je.. tiap tiap hari nak langgan internet je bro..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge