REVIEW PRODUKSANTAI

Gila Beli Smart Phone Mi

Assalamualaikum dan Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha,topik kali ini gila beli smart phone Mi atau Xiaomi terima kasih kepada yang sering kali berkunjung ke blog ini. Mungkin tiada apa-apa menarik hanya membincangkan tentang diri sendiri dan perkongsian ruang niaga. Niat dihati nak beli phone Sony Z2 tak pun iphone 6 tapi apa kan daya duit boleh digunakan ditempat lain. Kena adil dalam pengurusan wang dan perbelanjaaan seharian. Jadi Gila Beli smart phone Mi dekat laman web yang sah dan rasmi ini telah menarik minat saya untuk membeli disitu. Memang smart phone Mi atau Xiaomi ini hasil buatan dari China dan konsep syarikat ini ingin memasarkan produk mereka secara kedai online yang pasti orang tidak perlu risau akan kualiti mereka.

Pada 14 September 2014 saya telah membuat keputusan untuk mencuba beli smart phone mi redmi 1s dengan harga RM419 siap kos pengeposan. Selepas 3 minggu smart phone mi redmi 1s selamat sampai ke rumah pada 30 September 2014. Memang terbaik lah semua dapat puas hati.

Cara-Cara Membeli Smart Phone Mi:

1- Klik link ini Smart Phone Xiaomi
2- Buat account anda dengan sign up.
3- Pastikan anda ada internet banking.
4- Pilih dan klik “Add to cart”.
5- Tahniah anda selamat membuat pembelian.
6- Print atau save butiran pembelian sebagai rujukan anda.

Review dan belanja gambar sikit

 

smart phone

 

 

beli smart phone

 

 

 

 

smart phone murah

 

 

 

 

 

Smart Phone Mi

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

18 thoughts on “Gila Beli Smart Phone Mi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge