AGAMA

Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine

Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine | Assalamualaikum, sekian lama tergendala untuk berkongsi lagi disebabkan hal-hal yang tidak boleh dielakkan. Mungkin anda dan keluarga anda sedang bergembira dalam Bulan Ramadhan. Sekali lagi, Palestine iaitu Negara seislam dengan kita telah di bedil oleh rejim zionis Israel. Sedih dan pilu bila mendengar anak-anak kecil,bayi ,dan kaum wanita mati tanpa dosa. Ayuh rakan-rakan semua bangun untuk menghulurkan bantuan dan sumbangan, jika tidak mampu mampukan la tapak tangan untuk berdoa agar Israel dapat dilenyapkan di muka bumi Allah S.W.T. Jangan kita terlalu gembira disamping keluarga tapi lupa untuk membantu keluarga sesame Islam di sana. Ayuh banyak badan-badan kerajaan, badan-badan swasta, dan banyak lagi telah mengadakan kutipan derma. Sumbang lah walau rm1 untuk mereka di sana itu sahaja yang kita dapat bantu kita bantu, jika mampu lagi sumbang rm100 dan banyak lagi kerana mereka memerlukan pertolongan anda.

Selama ini kita lupa dan leka dengan kemajuan yang ada, tapi kita tidak pernah terfikir kenapa mereka bedil Gaza Palestine? Apakah dosa mereka semua? Ayuh semua rakan-rakan yang tak tahu nak laburkan wang anda. Jom kita menderma ke AMAN PALESTIN.

Cara-Cara Untuk Memberi Sumbangan Kepada Palestine Melalui Aman Palestine:

Buat sebarang sumbangan anda kepada mana-mana akaun bank yang tertera.
1- Bank Islam : 12029010047880
2- Maybank : 562263010787
3- CIMB : 8600460353
4- Bank Muamalat : 12070005133717
5- RHB Bank : 21245760004907
6- Bank Rakyat : 220806195922

Jom Badan-badan yang kaya dengan hasil marilah sumbang untuk mereka. Dato’ dan Datin ,Tan Sri dan Puan Sri marilah utuskan Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine agar setiap sumbangan dapat meringankan beban mereka di sana.

Atau buat sumbangan melalui AQSA SYARIF

Sumbangan untuk Palestine
Sumbangan untuk Palestine

Saya kongsikan gambar-gambar mereka, ayuh teman ayuh rakan kita hanya mampu berkata sedihnya, kesiannya, Israel jahat, dan banyak lagi. Tapi itu semua tidak memandai jika Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine tiada. Kita sebagai Umat Islam dan berada di Negara Islam wajib sampaikan Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine.

 

bayi gaza

 

 

sumbangan gaza

 

 

gaza palestine

Yang sedang di saksikan oleh Dunia. Piala Dunia bukan lagi pilihan kerana Dunia sudah dikejukan oleh kekejaman terhadap Bumi Palestine.

Sekian Terima Kasih.

israel jahanam

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

10 thoughts on “Doa & Sumbangan Buat Gaza Palestine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial