Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh

Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh mempamerkan kelainan dari segi tema seperti bazar ramadhan. Mempamerkan pelbagai jenis hidangan dari makanan tradisional hinggalah makanan yang ada pada masa kini. Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh ini telah dirasmikan oleh YB Datuk Hj Ghazale Bin Muhamad, Timbalan Exco Pelancongan Negeri Melaka.

seri malaysia hotel malaysia

Food review 2015

sidang media

Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh ini memberi peluang para usahawan kecil dalam mencari rezeki dibulan ramadhan dengan menyediakan kedai untuk para usahawan seperti menjual jubah, baju raya , kueh raya, tudung, dan pelbagai lagi.

hotel seri malaysia

seri malaysia ayer keroh

Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh atau dikenali sebagai bazaar ini akan mula dibuka dari pukul 5.00petang hingga 9.00 malam bermula dari 19hb Jun hingga 15 Julai 2015. Sebelum dan selepas iftar anda boleh pergi membeli-belah dibazaar tersebut. Jika berminat bolehlah datang ke Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh dengan membuat tempahan atau terus ke Hotel.

Pelbagai juadah yang ada sehingga tidak tahu nak makan apa tau. Meh tengok gambar ini:

kambing panggang melaka

steambot

buah buahan

Selamat mencuba makanan makanan yang lazat dan memuaskan.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

15 thoughts on “Buffet Ramadhan Hotel Seri Malaysia Ayer Keroh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge