Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015

Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015 telah berjalan dengan jayanya setelah mendapat sambutan dari pengguna Produk Orang Kampung. Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015 ini bertujuan untuk memberi penghargaan kepada para pelanggan diseluruh Malaysia, Singapura, Brunei, dan Indonesia.

Dengan Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015 ini anda bakal berpeluang menangi hadiah bernilai RM150,000 dengan mempamerkan 1 unit perodua axia, 1 unit vespa LX150, 3 unit Modenas Kriss MR1, 4 unit Handphone OPPO, 4 unit Loket Emas, 4 unit TV Samsung LED 32”, 1000 set produk orang kampung. Beli dan Menang!!! Hanya dari Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015 ianya bermula dari 15 Mac-15 Julai 2015.

Para Pemenang Edisi Pertama: Tahniah kepada pengguna Produk Orang Kampung.

Pemenang orang kampung

pemenang

Dapatkan Borang Peraduan Bonanza Produk Orang Kampung 2015 di pasaraya TESCO, MYDIN, GIANT, AEON BIG, ECONSAVE, TUNAS MANJA, ANEKA, 7 ELEVEN,PHARMACY GUARDIAN, WATSON’S, D’APOTIC, CARING, GLOBE. Dengan segera dapatkan produk Orang Kampung.

Produk Terlaris dipasaran:

POSTER GREEN TEA LATTE

POSTER TEH SERBAT

 

Maklumat lanjut disini

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge