Takaful Ikhlas Bersama Buss Group Terbaik

Takaful Ikhlas Bersama Buss Group Terbaik kerana lebih terjamin dengan adanya kami sebagai pengerak untuk memastikan pelanggan kami mendapat perkhidmatan yang terbaik dari kami. Malaysia Kini mengalami kemerosotan ekonomi antarabangsa sehingga Nilai ringgit semakin merosot dan tidak sesuai untuk kita merasa selesa dengan apa yang kita dapat. Dari harga sebatang pen hingga sebuah rumah semuanya semakin mahal dan mahal. Bayangkan anda bekerja dan gaji anda sebulan adalah RM2000+-, tiba tiba anda diuji dengan musibah dan penyakit?? Anda memerlukan Kos Perubatan sehingga RM50,000!! Ermmm, adakah anda sudah bersedia untuk mengeluarkan wang anda RM50,000  untuk merawat penyakit anda atau anak anda?? Jawapannya Ada Pada Anda.

Dipendekkan cerita, Takaful Ikhlas telah melancarkan produk Insurance Terbaik Di Malaysia. Disamping kenaikan Kos Perubatan sebanyak 15% menjelang 2017 dan Kos Perubatan ini semakin meningkat setiap tahun. Jangan biarkan anda berhutang kerana kos perubatan, jika sekali pun anda ada Rakan-rakan jutawan belum tentu mereka boleh membantu anda dengan wang mereka tetapi Saya Sebagai Perunding Insuran 100% boleh membantu anda sebelum Kos Perubatan Membelenggu anda. Cepat freekan masa anda bersama saya dengan set appointment ( 013-6265107) Tuan Hafizi.

Dapatkan Free Quotation Policy Takaful Anda!!! Dengan Sms Nama dan IC number anda di Number (013-6265107)

Kenapa saya perlu kongsikan kebaikan Takaful Ikhlas kepada anda diluar sana? Pertama sekali, Takaful Ikhlas ini ada IKHLASlink Secure Takaful dengan menyayangi diri anda sebulan RM150 sebulan jumlah setahun RM1800. Adakah ini membebankan anda? Hanya Manusia sombong sahaja menolaknya,sedangkan Orang yang kaya dan senang pun berebut cari Agent Insuran untuk memastikan mereka dilindungi dengan Insuran Takaful Ikhlas. Kita sebagai Orang Islam semestinya mencari sesuatu yang Halal dan berkat disisi Allah S.W.T.

Dapatkan Free Quotation Policy Takaful Anda!!! Dengan Sms Nama dan IC number anda di Number (013-6265107)

Sekian Terima Kasih