Fawwaz Baby Food | Makanan Bayi 6 Bulan Ke Atas Yang Sedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Review kali ini adalah Fawwaz Baby Food | Makanan Bayi 6 Bulan Ke Atas Yang Sedap. Seperti yang kita tahu Fawwaz adalah produk Malaysia yang sangat bagus untuk pemakanan bayi. Bahan Bahan yang baik untuk perkembangan bayi anda seawal 6 bulan. Seperti kata Mamafuzah (founder fawwaz) lahirnya FAWWAZ adalah kerana mula terfikir nak bina bisness pada november 2015.

Akan tetapi apa yang beliau nampak adalah hasilka makanan bayi. Kita faham perasaan bila dapat bayi, 6 bulan pertama akan focus pada susu badan. Bila lepas 6 bulan akan excited untuk buat makanan untuk bayi dari dalam buku resipi. Tapi perasan tak kadang-kadang kita dah cuba curi masa, dah cuba cari masa, tapi kita terkejar sebab nak bersiap pergi kerja, nak kejar masa hantar ke taska lagi. Fawwaz Baby Food | Makanan Bayi 6 Bulan Ke Atas Yang Sedap produk yang sangat mesra dengan anak anak.

Paling paling pun sempat buat bubur baby je. Tapi bubur je ambil masa 30 ke 40 minit. Dari situ Puan Hajar berminat nak jual produk fawwaz bermula dari agen. Produk fawwaz bermula dari Bubur, snacking, mee dan juga rencah baby untuk digunakan dalam masakan. Jadi apa tunggu lagi orderlah fawwaz baby food dengan Mamahajar semestinya cepat dan ada free gift hebat untuk si manja anak.

Hubungi Mamahajar ( 011-28141037) untuk dapatkan produk makanan baby anda sekarang. Cod area melaka pos seluruh negara. Kita hantar sampai jadi, bagi yang luar Malaysia lebih baik order banyak untuk jimat kos penghantaran. Boleh terus call/WhatsApp Mamahajar ( 011-28141037) atau beli terus di shopee Klik sini dan Klik sini. Terima kasih kepada yang sudi beli dengan Mamahajar ( 011-28141037) kalau tak beli Mamahajar mintak kalian share ye. Pada sedara mara yang ada anak kecil.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

2 thoughts on “Fawwaz Baby Food | Makanan Bayi 6 Bulan Ke Atas Yang Sedap

  • November 22, 2022 at 8:45 am
   Permalink

   Yes Greats,welcome dear

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge