Cara Buat Sambungan Paip Mesin Basuh Dengan Mudah

Cara Buat Sambungan Paip Mesin Basuh Dengan Mudah Dengan Kos RM50 |DIY dari rumah lebih jimat. Baru-baru ini saya ada beli mesin basuh jenama Midea 7.5kg automatik dengan berharga RM480. Beli masa 11.11.2020 shopee jualan murah kalau harga biasa RM520 ke RM560. Nak kata murah tak lah murah tapi dapat la berjimat dengan ekonomi dizaman covid-19.

Sebelum itu, mohon subscribe channel youtube saya ye dan share di media social anda seperti facebook and instagram. Mungkin ramai yang hadapi masalah nak guna mesin basuh automatik kerana tiada sambungan paip. Terutama kalau yang baru beli rumah baru macam saya, kalau rumah sewa atau kampung tak perlu risau. Yang paling penting kalau nak buat sambungan paip ini perlu ada keberanian. Kalau tak anda akan upah orang saja.

Perkongsian ini melalui video Cara Buat Sambungan Paip Mesin Basuh Dengan Mudah. Video ini saya telah kongsikan di channel youtube Hafizi Hamsan Network. Ini bertujuan untuk memberi kemudahan para suami dan isteri yang ingin berjimat. Cara saya ini mungkin agak kelakar tapi ini je yang termudah dan cepat.

Cara Buat Sambungan Paip Mesin Basuh Dari Singki Dapur Dengan Kos RM50 |DIY

Terima kasih diatas tontonan dan juga ‘Subscribe’ my channel dan share posting blog ini kepada rakan rakan anda. Semoga anda dipermudahkan urusan dan rezeki. Semoga dijauhkan kita semua dari wabak covid-19.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge