ILMIAHREVIEW PRODUKUncategorized

Home Tuisyen Matematik Dan Matematik Tambahan Di Serkam

Peluang terhad untuk Home Tuisyen Matematik Dan Matematik Tambahan Di Serkam bagi yang duduk disekitar dan luar pun boleh. Kebanyakan ibu bapa menjadi terbeban dek kerana anak kurang minat akan matematik serta selalu gagal. Tapi ingat gagal selalu bukan gagal selamanya. Saya dulu dari darjah 1 hingga tingkatan 2 memang takut dengan matematik dan susah untuk lulus cemerlang. Akan tetapi dengan usaha dan tawakal yang sentiasa menyusur dapat la saya berjaya dalam bidang matematik.

Jom belajar math dengan mudah dan ringkas

Saya memang minat dan bercita-cita ingin menjadi guru atau pensyarah tapi rezeki tidak menyebelahi saya. Jadi saya ingin membuka Home Tuisyen Matematik Dan Matematik Tambahan Di Serkam iaitu Taman Serkam Indah (taman baru belakang jeperun serkam darat). Jika berminat boleh hubungi saya untuk tempahan hari dan waktu. Tujuan saya membuka Home tuisyen ini adalah untuk membantu anak bangsa Malaysia faham soalan dan jawab dengan yakin.

Waktu Kelas Matematik (sekolah rendah):-

Berminat untuk booking – 0136265107

Waktu Kelas Matematik (sekolah menengah):-

Berminat untuk booking – 0136265107

Sekian terima kasih, jika berminat boleh berhubung dengan saya untuk booking sesi dan pilihan subjek. Pengambilan terhad bagi memudahkan sesi pembelajaran dan sesi menjawab soalan serta latih tubi.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge