Uncategorized

Zulhaidi Bin Ramsi Penipu Kereta Lelong Dan Rumah Lelong Maybank

Berhati hati dengan agen bank (bekas pekerja maybank) Zulhaidi Bin Ramsi Penipu Kereta Lelong Dan Rumah Lelong Maybank ini yang telah menipu hampir 8 orang mangsa (orangMelaka,senawang,seremban,kuala lumpur) dengan jumlah hampir mencecah RM60,000. Kes ini masih dalam siasatan polis,penipu ini berasal dari seremban,negeri sembilan.

Sila sebarkan cerita ini untuk tidak berulang lagi penipuan ini. Maklumat MD Zulhaidi Bin Ramsi penipu ini ic 741210-05-5447 beralamat Lot 9, kampung jiboi baru,ampangan, 70400 seremban,negeri sembilan. Akaun bank yang dia guna adalah (Maybank 105130086597). No telefon Zulhaidi Bin Ramsi penipu guna dua yang pertama 018-3638191 dan 019-2141909.

Inilah wajah manusia jadian Syaitan

Pelbagai tektik Zulhaidi Bin Ramsi penipu gunakan,antaranya ada orang dalam puspakom, baik dengan GM maybank. Zulhaidi Bin Ramsi penipu banyak gunakan nama Maybank Kajang untuk orang percaya 100%. Jika anda terlihat atau ada berurusan dengan penipu ini silalah buat laporan polis.

Kes penipuan jenayah komersial

Kes ini dibawah kes jenayah komersial awam kerana melibatkan ramai yang kena tipu. Zulhaidi Bin Ramsi penipu akan guna nama Encik Khairul sebagai manager maybank kajang atau bangsar.  Zulhaidi Bin Ramsi penipu biasa akan ada di sekitar senawang,dan seremban. Bayangkan bapa mertua dia nak pergi umrah pun kena kencing dengan Zulhaidi Bin Ramsi penipu berjumlah RM10,000 untuk 2 orang.

Nasihat saya sebagai sesama Islam,janganlah kita hidup dengan penipu dan pembohongan kelak akan membinasakan diri anda. Ingatlah bahwa dunia ini sementara sahaja yang kekal akhirat sana. Tolong sebarkan cerita ini kepada rakan-rakan anda yang lain. Semoga Zulhaidi Bin Ramsi penipu ini insaf dan bayar balik semua duit orang yang dia makan secara HARAM.

Sekian. Sahaja.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

2 thoughts on “Zulhaidi Bin Ramsi Penipu Kereta Lelong Dan Rumah Lelong Maybank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge