SANTAI

Ucapan Hari Raya Dari Hafizi Hamsan Network

Ucapan Hari Raya Dari Hafizi Hamsan Network buat semua umat islam dan rakyat Malaysia.Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Sedar tak sedar berakhir sudah amalan berpuasa selama sebulan, semoga amalan kita semua diterima Allah S.W.T. Dikesempatan ini saya Hafizi Hamsan ingin memohon maaf dan ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri 2017. Jika ada post sebelum ini kurang atau tidak memberi manfaat saya mohon maaf dan akan ditambah baik dari masa ke semasa.

Bila takbir raya bergema
Hari kemenangan umat berpuasa
Genangan airmata mengusik jiwa
Sepuluh jari saya hulurkan
Ampun maaf dipinta
Selamat hari raya.
Daripada:….

Tahun anda raya di mana?tentunya dikampung halaman,jadi diminta agar anda berhati hati ketika pulang ke kampung. Lebih lebih lagi dimusim perayaan ini anda semestinya merancang perjalanan lebih awal,pastikan rumah yang ditinggalkan sudah report kepada pihak polis untuk buat rondaan serta memastikan bekalan eletrik serta air dimatikan secara betul.

Jika tidak keberatan dijemput untuk datang beraya ke rumah saya di alamat KM18, Jalan Aman ,Kampung serkam tengah,77300 Merlimau Melaka. Jangan lupa untuk kunjung-mengunjung rumah saudara mara serta rakan taulan.Ucapan Hari Raya Dari Hafizi Hamsan Network agar semua pembaca blog ini sentiasa diberkati dan dirahmati Allah S.W.T. Jangan untuk komen ucapan hari raya anda diruangan komen dibawah ya. Dinasihatkan guna akaun google untuk komen supaya mudah untuk dipaparkan.

Sekian Terima Kasih

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Bakar lemang sambil berdiri
Untuk juadah Aidilfitri
Nak hantar kad raya posmen dan cuti
SMS sahaja pengganti diri
Maaf Zahir dan Batin

Salam IKHLAS dari Hafizi Hamsan

 

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge