Cafe Merlimau Makan Dan Minum Di YTBC Merlimau

Cafe Merlimau Makan Dan Minum Di YTBC Merlimau merupakan cafe berkonsepkan santai. Baru-baru ini YTBC Merlimau baru melancarkan beberapa menu makan dan minuman yang berjiwa muda dan sihat. YTBC Merlimau menampilkan konsep cafe dan Insurance. Kenapa ada Insurance pulak kat YTBC Merlimau? Ye memang betul YTBC Merlimau memang ada menawarkan perkhidmatan pembaharui cukai jalanRenew Road Tax“. Pasti ramai yang tak percaya ada tempat renew road tax sambil ada cafe.  Okay next entry saya akan share pasal Perkhidmatan lain yang ada di YTBC Merlimau.

YTBC Merlimau

 

YTBC Merlimau

Cafe Merlimau Makan Dan Minum Di YTBC Merlimau berjaya dilancarkan dengan berkat doa ibu dan ayah serta rakan-rakan yang membantu untuk mempromosikan YTBC Merlimau kepada rakan-rakan yang lain. Nak tahu kat mana selalu korang nak lepak? terutama student Uitm Jasin dan Politeknik Merlimau semestinya YTBC Merlimau yang sesuai untuk anda santai sambil buat assigment. YTBC Merlimau juga menyediakan Wifi Percuma serta air air yang sedap serta makanan yang ringgan dengan harga yang murah.

Tempat lepak yang lebih santai sambil nak renew road tax and nak buat Life Insurance, kalau nak ajak admin teman pun boleh sebab admin pun agent insurance. Contact sini 013-6265107. Ramai yang suka melepak sambil minum minum jadi tempat yang sesuai untuk lepak adalah di YTBC Merlimau. Kalau renew roadtax di pejabat pos tak ada tempat nak lepak ala-ala cafe tapi dekat YTBC Merlimau semestinya terbaik.

Ytbc Merlimau Cafe

 

Wow!!! Happy adik comel nie dapat minum air buah fresh dari ladang
Wow!!! Happy adik comel nie dapat minum air buah fresh dari ladang

Waktu operasi YTBC Merlimau, setiap hari selasa hingga ahad bermula jam 9 pagi hingga 9 malam. Bertempat di Taman Debunga Merlimau bersebelah Kedai Perabot Pakistan dan Kedai Handphone Merlimau. YTBC Merlimau menerima tempahan air big cup dengan telefon/ whatsapp number ini 019-7744899 (yanie)

Ingin tahu menu apa yang ada DI YTBC MERLIMAU? Apa tunggu lagi datanglah buat appointment sambil makan murah murah. Hehe. selamat mencuba.

Sekian terima kasih.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

5 thoughts on “Cafe Merlimau Makan Dan Minum Di YTBC Merlimau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge