Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016

Kali ini saja kongsi pasal Karya Filem Malaysia iaitu Pekak. Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016!!!kalau anda bukan peminat filem Malaysia kerana cerita die sangat mendalam maknanya. YA memang ramai dalam kalangan rakyat Malaysia kurang untuk menonton Filem hasil karya anak Malaysia. Antara sebabnya, terlalu banyak filem cinta, terlalu pendek jalan ceritanya, dan paling orang bosan bila pelakonnya bukan dari kalangan yang dipanggil artis layar panggung.

Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016

Tetapi cerita Pekak 2016 yang bermula di tayangkan pada 1 september 2016 hasil arahan Khairul Azri serta dibarisi barisan pelakon yang memang power!!iaitu Sharifah Amani, Amerul Affandi, Sharifah Sakinah, Iedil Putra. Jalan cerita Pekak memang best dan berbaloi dengan niat nak bantu Industri Filem Malaysia.

Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016

Fenomena kini bile keluar filem baru je mesti akan ada yang kutuk-kutuk or jatuhkan nilai seni filem tu. Tapi kalau sebuah filem tu tak best pun Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016!!! ye. Sebab jalan cerita yang sangat membanggun cuma ada sedikit aksi yang perlu dikurangkan atau dipendekkan sedikit masanya supaya anak anak muda tidak terpengaruh seperti aksi menghisap dadah, dan sewaktu dengannya.

Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016

Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016!!! sebelum terlambat kerana orang pekak tak semestinya tidak boleh mendengar. Hehehe selamat menonton dan saja kongsi je.

Sekian, Terima Kasih.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Jangan Tak Tonton Filem Pekak 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge