Dekorasi Cafe Di Melaka Berkonsepkan Butik 2016

Dekorasi Cafe Di Melaka Berkonsepkan Butik 2016 telah mendapat sambutan ramai pengusaha muda. Dekorasi Cafe memberi impak yang positif kepada pelanggan yang pertama kali melangkahkan kaki. Pelbagai usaha pengusaha Butik dan Cafe yang ada di Malaysia sehingga sanggup berhabis ribuaan ringgit. Ada yang sanggup mengubah dinding jadi cermin, mengubah pallet jadi meja, dan sampai sanggup membeli barangan antik untuk menjadikan hiasan didalam Butik dan Cafe.

De Unggul Cafe (3)

 

De Unggul Cafe (2)

Dekorasi Cafe Di Melaka Berkonsepkan Butik 2016 telah mencuit hati ini untuk membuat review sebuah lagi konsep Butik and Cafe yang diberi nama “De Unggul Cafe” yang bertempat di bukit beruang melaka (Rumah Kedai Atas Pizza Hut Delivery PHD Bukit Beruang). Dekorasi yang dilakukan oleh pemilik De Unggul Cafe Melaka yang ingin dikenali sebagai Kak Nora, telah mempamerkan keunikkan konsep modern dan klasik.

De Unggul Cafe (1)

Dekorasi Cafe Di Melaka Berkonsepkan Butik 2016 telah membuat De Unggul Cafe untuk memperbanyakkan koleksi jualan mereka atas jenama De Unggul Cafe. Berborak dengan kak nora memang best dan memberi banyak perkongsian mengenai pengalaman beliau. Jadi untuk pembaca yang berada disekitar melaka haruslah memcuba butik dan cafe De Unggul Cafe.

De Unggul Cafe (4)

Sekian Terima Kasih. Ikhlas Dari Hafizi Hamsan.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

2 thoughts on “Dekorasi Cafe Di Melaka Berkonsepkan Butik 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge