REVIEW PRODUKSANTAI

Contoh Dessert Dalam Cawan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, perkongsian untuk peminat dessert atau pencuci mulut. Contoh Dessert Dalam Cawan menjadi kegilaan pengemar “Dessert” sebab rasa dan corak yang dipamerkan menarik mata si pengemarnya. Banyak cara dan teknik dalam menghasilkan kreativiti tersendiri dengan menggunakan warna dan buah-buahan segar.

dessert dalam cawan

 

Design Dessert

Ramai yang rasa pelik bila tengok dessert dalam cawan ianyanya seakan hiasan. Contoh Dessert Dalam Cawan ini banyak kita lihat di majlis majlis rasmi seperti majlis perasmian, majlis perkahwinan dan banyak lagi. Di era kemajuan restoren berkonsepkan “Boutique And Cafe” di Malaysia sudah semestinya ramai yang akan amik Contoh Dessert Dalam Cawan untuk dipamerkan dan dihidangkan untuk pelanggan mereka.

Strawberi Dessert

 

Dessert Hafizi Hamsan

Kalau nak saya kongsikan resipi “Dessert” memang tak dapat la sebab hanya mampu kongsikan gambar dan Contoh Dessert Dalam Cawan kepada pembaca tegar blog Hafizi Hamsan.

Sekian Terima Kasih. Salam sayang.

 

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Contoh Dessert Dalam Cawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge