Billionaire’s Concept Mencipta Kelainan Menu

Billionaire’s Concept Mencipta Kelainan Menu untuk peminat makanan berkonsepkan diraja. Bukan senang nak tengok restoren bertaraf 5 bintang di Melaka. Siapa tidak pernah pergi ke Api-Api Steamboat di Melaka? Billionaire’s Concept betul betul berada di atas Api-Api Steamboat Melaka. Kalau tidak silap Pemiliknya sama, Alhamdulilah berkat usaha mereka dapat buka satu lagi restoren yang memikat hati muda mudi dan menyediakan makanan Halal serta bersih.

Billionaire's (7)

Billionaire’s Concept Mencipta Kelainan Menu bagi tujuan menarik lebih ramai pelancong untuk ke Melaka. Dari segi hiasan dalaman memang 100% kreatif dan memberikan ketenangan. Pelbagai menu yang dihidang mengikut citarasa Masyarakat Malaysia. Sebabnya Masyarakat sekarang lebih gemar makanan yang unik dan pelik. Di Billionaire’s Concept telah bertungkus lumus memastikan kelainan menu mereka dapat dikekalkan.

Billionaire's (2)

Anda boleh juga baca entri berkaitan restoran Billionaire’s Concept Cuisine yang telah di iktiraf:
 
 

Billionaire's (4)

 

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan mereka:

Telefon:
013-201 8282
Facebook :
Instagram:
Waktu Operasi :
Setiap hari
12pm -12 am
Billionaire's (5)

Tinjau Antara Menu Menarik Disini.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

5 thoughts on “Billionaire’s Concept Mencipta Kelainan Menu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge