Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri

Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri merupakan mercu tanda dan kebanggaan buat rakyat Malaysia. Siapa tidak kenal dengan Zang Toi Fahsion yang mula terkenal di “New York West 57th Street” dikenali dengan nama “The House of Toi”. Bagi saya Nama Zang Toi ini membawa tuah buat keluarga beliau. Kini beliau telah bertapak di Malaysia. Salah satunya di Freeport Outlet A’famosa Melaka Alor Gajah Melaka.

zang toi (5)

zang toi (3)

Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri telah menjadikan pencinta Zang Toi fashion berpusu-pusu ke Butik mereka terutama generasi muda. Di Zang Toi Melaka ini ada rekaaan yang tertentu sahaja kerana mereka focus kepada Cafe. Bagi saya usaha sebegini sangat berharga untuk dikongsikan bersama kerana kejayaan dari Zang Toi sangat unik. Cuba bayangkan dari Malaysia boleh ke New York membawa harapan besar untuk mempromosikan negara Malaysia. Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri telah memberikan kepuasan kepada pelangan mereka dari golongan biasa sehingga ke golongan yang minat rekaan Zang Toi. Klik Sini!

zang toi (2)

 

zang toi (6)

Apa yang Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri disebabkan usaha seorang Ayah untuk melihat Zang Toi terus dikenali ramai dengan memberi tanggungjawab kepada anak lelaki beliau. Yang penting setiap apa yang kita ingin wariskan perlu ada latarbelakang yang kukuh.

zang toi (1)

zang toi (4)

Sekian Terima Kasih. Selamat Tahun Baru Cina

#zangtoi #CNY

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

5 thoughts on “Zang Toi Terkenal Dengan Rekaan Tersendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge