REVIEW PRODUKSANTAI

Freeport A’Famosa Outlet Bakal Terkenal

Freeport A’Famosa Outlet Bakal Terkenal diseluruh Malaysia | Konsep Freeport A’Famosa Outlet ini mempamerkan 60 buah kedai fashion, sport dan perhiasan kecantikkan dengan keluasan 180,000 kakimpersegi yang dihiasi tasik buatan manusia, air pancut dan kincir angin yang menawan mata kamera anda. Ini adalah berlatar belakangkan bangunan Belanda Di Negeri Melaka.

Freeport A'Famosa Outlet Bakal Terkenal

IMG_4116

 

 

Antara Jenama yang ada seperti Nike, Cotton On, Esprit, Puma, G2000, Carlo Rino, Clarks, Forever 21, Samsonite, Folli Follie dan banyak yang tidak tersebut oleh lidah. Pada 28hb Januari 2016, Freeport A’Famosa Outlet Bakal Terkenal ini telah dirasmikan oleh YB Dato’ Seri Dr.Ahmad Zahid Bin Hamidi.

Freeport A'Famosa Outlet Bakal Terkenal

 

grand opening Freeport A'Famosa Outlet Bakal Terkenal

 

Freeport A'Famosa Outlet Bakal Terkenal

Setiap hari ada potongan harga untuk barangan berjenama. Kemudahan tempat letak kenderaan juga amat memuaskan kerana percuma dan mudah untuk memilih. Meskipun ramai yang tidak faham akan kewujudan Freeport A’Famosa Outlet ini tetapi bagi saya ianya salah satu platform untuk memajukan ekonomi negara. Sempena Tahun Baru Cina majlis ini dipilih sebagai pelancaran terbesar.

Tahun Baru Cina 2016

 

Tahun Baru Cina

 

kebaya Nyonya Melaka

Freeport A’Famosa Outlet Bakal Terkenal ini telah memilih Wan Zaleha Radzi sebagai pengacara majlis. Sempat bergambar dengan beliau sebagai kenang-kenangan.

wan zaleha radzi

 

 

Lokasi untuk ke Freeport A’Famosa Outlet ini sangat mudah, jika anda dari tol simpang ampat anda hanya perlu memandu selama 20 minit. Google Freeport A’Famosa Outlet atau A’famosa resort pasti jumpa kerana ianya telak sebelum sampai A’famosa resort. Jadi apa tunggu lagi? pakat ramai-ramai datang ke Freeport A’Famosa Outlet, Alor Gajah Melaka.

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial