Kelas Matematik Di Rumah Serendah RM10 Hingga RM50 Sebulan

Kelas Matematik Di Rumah Serendah RM10 Hingga RM50 Sebulan adalah untuk ibu bapa yang mempunyai anak yang lemah dalam subjek matematik. Saya perkenalkan aktiviti ini untuk ibu bapa yang tiada masa untuk menghantar anak-anak ke pusat tuisyen di sekitar melaka. Saya memberi peluang kepada para ibu bapa untuk memilih saya sebagai tutor anak anda adalah kerana proffesion saya adalah dalam bidang matematik. Saya tahu bagaimana untuk didik dan terapkan agar anak bangsa dapat meminati subjek matematik dengan lebih mudah.

Pendidikan sangat penting untuk anak anak,kerana dengan pendidikan sahaja dapat mendidik masa depan mereka. Tetapi kini mak ayah menghadapi masalah dari segi masa dan wang ringgit dek kerana kos pendidikan semakin tinggi. Tetapi jangan risau dengan menyimpan setiap bulan di Takaful IKHLAS dibawa kelolaan saya (Takaful IKHLASLink Secure Takaful 013-6265107). Apa yang anda perlu buat dengan Takaful IKHLAS?

  1. Anda dapat pastikan Anak anda dilindung Insuran Takaful IKHLAS serendah RM80 sebulan.
  2. Dengan Takaful IKHLAS anda dapat jimat RM20 ribu apa bila anak anda menjangkau umur 2otahun (Simpanan Otomatik Waiver)
  3. Tiada Had Tahunan dan tiada C0-Takaful
  4. Lebih 100 Panel Hospital Seluruh Malaysia
  5. Pampasan kemalangan jika berlaku kematian atau Hilang upaya kekal
  6. 40 penyakit dilindungi
  7. Pilihan Badal Haji,hibah & Wakaf

Dapatkan Policy untuk yang tercinta Sekarang!!! Dengan khidmat Quotation Percuma!! 013-6265107.

kelas tuisyen

Kelas Matematik Di Rumah Serendah RM10 Hingga RM50 Sebulan bukan saya tetapkan tapi bagi memberi keselesaan kepada anak anak anda. Saya terima bayaran ikhlas jika anda mampu. Segala pembelajaran berdasarkan bekas guru saya pakar matematik dan matematik tambahan. Jika Kelas Matematik Di Rumah Serendah RM10 Hingga RM50 Sebulan ini membebankan saya ingin memberi peluang kepada anda untuk mencuba anak anak anda belajar bersama saya.

Contact Number Agent Takaful Ikhlas Melaka Malaysia 013-6265107

Saya dahulu sejak darjah satu memang lemah dalam subjek matematik tapi sebagaimana yang kita tahu sekarang pelbagai formula dan cara untuk mahir dalam matematik. Saya pernah mengajar di pusat tuisyen kumon dan dari situ ramai yang saya lihat anak-anak kita memang minat matematik tapi mereka tidak dapat cara yang betul. Jadi saya syorkan ikuti kelas sebelah malam bersama saya. Pusat tuisyen di melaka bersama cikgu fizi oh yeah!

tuisyen di melaka

Waktu yang saya pilih setiap malam pada hari rabu, jumaat, dan sabtu. Bagi ibu bapa yang berminat boleh hubungi saya 013-6265107 (wasap/call). Hanya untuk anak melaka dan terhada kepada 10 pelajar sahaja.

(Harap Maklum,Home Tutor penuh) Boleh whastapp Jika ada soalan matematik yang tak boleh diselesaikan atau emailkan kepada saya hafizihamsan@gmail.com . In Shaa Allah saya bantu mana yang boleh.

Sekian Terima Kasih. Mohon Share Takaful IKHLAS saya.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Kelas Matematik Di Rumah Serendah RM10 Hingga RM50 Sebulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge