ILMIAHSANTAI

Melaka Pet Expo 2015

Melaka Pet Expo 2015 bakal berlangsung tidak lama lagi pada 28-29 Mac 2015 di A’famosa resort melaka. Melaka Pet Expo 2015 akan dibuka kepada orang ramai dari jam 10 pagi hingga 6 petang dan masuk adalah percuma. Tapi tarikh ini sama pula dengan tarikh JOM HEBOH 2015 di Krubong melaka. Melaka Pet Expo 2015 ini bertujuan untuk menarik minat kepada anak anak dan juga remaja dalam menanam minat untuk memelihara haiwan peliharaan.

melaka pet expo 2015
Hai Peminat Kucing dan haiwan peliharaan jom pergi ke melaka pet expo 2015. #MPE2015

 

Pelbagai haiwan peliharaan yang ada di Melaka Pet Expo  seperti Kucing , Arnab, Burung, Akuatik, Katak, Ular, Sugar Glider, and Reptilia. Sambil sambil pergi ke Melaka Pet Expo boleh singgah mandi mandi ke di A’famosa. Penganjur Melaka Pet Expo adalah PETS ARE CUTE, kerajaan negeri melaka, A’famosa resort. Serta turut terlibat majalah rasmi PRO MEDIA ADS.

melaka pets expo 2015
#MPE2015

 

 

melaka pet expo
#MPE2015

 

Ada pelbagai aktiviti minggu ini di melaka jadi apa tunggu lagi bawalah anak anak anda ke Melaka. Ada pelbagai aktiviti dan pertandingan untuk anda. Sekian, terima kasih.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

2 thoughts on “Melaka Pet Expo 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial