SANTAI

Tempat Yang Sesuai Untuk Reunion

Assalamualaikum dan Salam Kemerdekaan kepada semua pembaca, pada 30/8/2014 bersama hari sabtu berlangsungnya Reunion Day 2014 di Pantai Puteri Melaka. Pantai Puteri adalah Tempat Yang Sesuai Untuk Reunion. Setelah 10 tahun tak jumpa dan bersama-sama duduk dalam satu majlis kini kami dapat realisasikan. Pada mulanya rasa macam susah je nak reunion sebab masing-masing baru bekerja. Tetapi berkat Hari Kemerdekaan jadinya semua dapat cuti dan semua turun padang untuk Reunion Day 2014.

REUNION 2014

Kegembiraan jelas terpacar diwajah rakan-rakan yang lama tidak jumpa. Dengan adanya usaha sebegini dapatlah mengeratkan hubungan dan ukhuwah sesame rakan. Dengan bajet yang di kumpulkan bersama akhirnya dapatlah membuat makan-makan ala mewah-mewah. Tema bebas supaya tidak terikat yang penting menutup aurat dan jaga batas masing-masing.

REUNION

 

 

 

reunion day

Hehehe..mula pada pukul 11 pagi kami telah sampai ke pantai puteri dan mulakan acara dengan menghidupkan bara api bagi tujuan BBQ. Setelah siap membakar semua berkumpul dan dengar ucapan masing dan bacaan doa dan menjamu selera. Mudah sangat untuk buat Reunion Day 2014 jika kena pada tempat dan waktunya. Tempat Yang Sesuai Untuk Reunion perlu diberikan keutamaan kepada penganjur supaya acara berjalan lancar.

reunion day

 

 

REUNION

Sekian Terima Kasih

 

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Tempat Yang Sesuai Untuk Reunion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial