Jom Berkomunikasi Di Faceblog

Assalamualaikum dan Salam Seluruh Dunia, mesti ramai yang tidak tahu apa itu faceblog kan tahu facebook je. Ramai yang lebih mengenali facebook dari faceblog sebab tidak semua orang mampu buat blog dan jadi blogger terbaik dan terkenal. Jadi jom berkomunikasi di faceblog dengan mengenali apa dia faceblog. Faceblog juga sama seperti facebook, tetapi bezenya adalah faceblog merupakan laman social yang dikhaskan untuk para blogger. Faceblog dibentuk dan diwujudkan pada tahun 2010 ingat ye para blogger semua oleh Elfaz.

faceblog

Jom Berkomunikasi Di Faceblog dengan adanya fitur keistimewaannya tersendiri:

faceblogbanner2

1. Seperti yang kita tahu akses yang cepat,tidak perlu menunggu lama berjam-jam untuk masuk ke dashboard kerana tidak ada iklan/pop up yang menganggu.

2. Terdapat fitur auto update blog ke Faceblog. Maksudnya di sini ialah setiap kali kita membuat posting atau perkongsian sesuatu artikel di blog, ia akan ditampilkan di Faceblog.

3. Fitur auto update twitter ke Faceblog. Setiap kali anda tweet, automatic secara magik akan ditampilkan di Faceblog.

4. Seterusnya, sering diadakan pertandingan. Jadi,ia bukan sekadar berkomunikasi, malahan kita juga berpeluang mendapat hadiah yang menarik. Betul atau tidak Tanya pada yang pakar dan otai.

5. Banyak lagi kelebihan dan kehandalan yang akan anda peroleh.

sekian terima kasih ikhlas dari Hafizi Hamsan

faceblog1

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Jom Berkomunikasi Di Faceblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge