Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur

Assalamualaikum kepada semua pembaca dan rakan blogger, Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur yang di mana telah dijanjikan kelebihan di setiap kali ramadhan. Setiap insan mesti mempunyai keluarga dan jika anda tiada keluarga atau keluarga diperantau jom kita terjah dan rasai promosi buffet ramadhan casa ombak kuala lumpur. Ingat ya Casa Ombak tau bukan Ombak Rindu ya. Hehe..gandingan hebat Aaron Aziz dan Maya Karim dalam filem Ombak Rindu. Eh eh jadi jiwang lah pula.

Berbalik-balik kepada Casa Ombak yang mempunyai keunikkan nama yang lain dari yang lain sudah cukup bagi yang gemar mencari tempat berbuka paling sedap dan penuh citarasa satu Malaysia. Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur memberi peluang kepada semua bagi yang ingin menganjurkan majlis berbuka puasa beramai-ramai atau Majlis Bermuka Puasa Bersama Anak-Anak Yatim. Harga yang ditawarkan bukan ukuran tapi resipi turun menurun itu menjadi pilihan hati pelanggan. Hanya dari rm55 untuk dewasa dan rm27 untuk kanak-kanak yang berumur (5-12 tahun) anda sudah boleh menjamu selera di Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur.

 

casa-ombak-buffet-ramadhan kl

 

Sedikit penjelasan untuk lebih semangat untuk cuba Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur ini, seperti yang dimaklumkan Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd. Hebat tak hebat merekan telah menjalankan pengurusan event lebih dari 10 tahun. Wau bukannya sekejap 10 tahun tu,mesti pelbagai onak duri dan ombak besar yang telah melanda mereka demi ingin Berjaya dalam dunia perniagaan. Seperti yang kita tahu Team Ombak Creative berpengalaman dalam menguruskan Catering, Majlis perkahwinan,Majlis Koprat dan persendirian.

Jangan risau lokasi event Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur mereka terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Mereka menampilkan konsep lokasi event ala garden. Jadi sempena si bulan Ramadhan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur untuk anda semua. Jangan takut nak tempah atau malu nak buat tempahan amik nombor telefon terus je call untuk dapatkan Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur.

 

ucapan selamat bulan ramadhan

Buffet Ramadhan @ Casa Ombak

Sempena Ramadhan 1435H Ombak Creative bersedia dan menyediakan hidangan Buffet Ramadhan di lokasi merekan, Casa Ombak. “Ingat Buffet Ingat Casa Ombak”. Casa ombak ada menyediakan buffet stall terbuka untuk anda memilih juadah tanpa had dengan Ala Garden. Jangan ingat ombak rindu je dalam hati ada taman tapi Casa Ombak pun memilih konsep Ala Garden. Menu utama buffet Ramadhan terdiri daripada pelbagai hidangan berkonsepkan kampung yang meriah dan sedap. Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur tersedia juga instant cook stall corner tu yang mahal tu. Dengan harga yang berpatutan dan mampu bayar, Casa Ombak memastikan anda akan berpuas hati dengan hidangan juadah Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Harga Buffet Ramadhan Area Kuala Lumpur

Dewasa : RM 55.00 nett
Kanak-Kanak: RM27.00 net (5-12 tahun)

Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat.

Sila Buat Tempahan Dengan Hubungi Kami:

Call/Whatsapp : Akma Omar- 013 2680001
Telefon : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 6241417
Call/Whatsapp : 012 6621062
Facebook page : Ombak Creative page
Website             : www.OmbakCreatives.com

Segala kesalahan harap dimaafkan, tempat solat ada di sediakan bagi para muslimin dan muslimah.

Ribuan Terima Kasih kepada Penaja Promosi Buffet Casa Ombak Kuala Lumpur:

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

 

Lokasi peta cara nak pergi ke Ombak Creative @ Casa Ombak:

 

casa-ombak-maps

Sekian, terima kasih.

Yang Menulis: Hafizi Hamsan.

“Carilah Ilmu Walau Di Mana Jua”

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

16 thoughts on “Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge