Promosi Buffet Ramadhan DI N’DAH MAHLIGAI

Promosi Buffet Ramadhan DI N’DAH MAHLIGAI sekitar Shah Alam Selangor penuh dengan pilihan yang hebat. Satu tempat yang tidak asing lagi dengan nama yang sungguh megah iaitu DI N’DAH MAHLIGAI. Kenapa saya pilihan DI N’DAH MAHLIGAI ini sebab suasana dan keunikkan tempat dan reka hiasan yang membangkitkan segala selera. DI N’DAH MAHLIGAI ini bukan susah untuk kita kunjungi sebab terlalu terkenal di sekitar Shah Alam.

indah mahligai

indah mahligai

Hidangan yang disediakan memang terbaik. Ramai artis buat majlis dekat DI N’DAH MAHLIGAI ini sebab mereka rasa puas dengan hidangan makanan dan suasana yang indah dan mudah untuk membuat tempahan. Promosi Buffet Ramadhan DI N’DAH MAHLIGAI bermula dari 1 July hingga 24 July 2014 dari jam 6.00 petang hingga ke 9.00 malam.

indah mahligai

 

indah mahligai

 

Dapatkan Harga Istimewa dari RM39.90 untuk Promosi Buffet Ramadhan DI N’DAH MAHLIGAI untuk tempahan awal berkumpulan melebihi 50 orang sahaja sah sehingga 25 Jun 2014. Harga asal adalah RM 48.80.

indah mahligai

 

indah mahligai (12)

Disamping itu, kami menyediakan kemudahan untuk solat magrib, isyak, tarawih secara berjemaah diuruskan oleh http://www.nasyeed.com/intro/
Jadi apa tunggu lagi. Jom rebut peluang ini bersama.

indah mahligai (9)

indah mahligai (10)

Jika Berminat boleh berhubung dengan:

Encik Syaarie- 016-660227
Ahmad- 016-2385785
Huda- 03-551213523

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Promosi Buffet Ramadhan DI N’DAH MAHLIGAI

  • July 1, 2014 at 5:35 am
   Permalink

   Salam ukhuwah bersama, ramadhan terus menjadi kebaikan buat semua..

   Reply
  • July 1, 2014 at 5:37 am
   Permalink

   haah, tapi kena booking for 50 orang baru dapat harga tu, so memang untuk majlis bersama anak yatim memang sesuai kat situ.. makanan die pun sedap..

   Reply
  • July 1, 2014 at 5:34 am
   Permalink

   Hehe…ni mase preview je.. so yang buffet nyer majlis xdapat join so just review yg ni je.. Hehe sorry..cam serabut sikit..

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge