Sebarang Pertanyaan Dan Cadangan

Assalamualaikum dan salam sejahtera, disini ingin memberi ruang kepada yang ingin mengajukan sebarang pertanyaan dan cadangan boleh lah berkomunikasi disini. Sebarang pertanyaan dan cadangan anda dirahsiakan oleh saya. Sebagai contoh anda berminat ingin memberi saya peluang untuk memperbesarkan ruangan blogger saya atau ingin majukan laman blog saya anda boleh lah memberi sebarang cadangan kepada saya melalui pelbagai cara seperti facebook, twitter, wechat, email, dan segala benda media social.

hafizihamsan.com

Kalau anda berminat untuk membuat backlink amatlah di alukan jika boleh saya ingin memberi sedikit cenderahati kepada yang memberikan backlink kepada saya. Kalau ada boleh lah emailkan maklumat anda kepada saya hafizihamsan@gmail.com . Jika anda ingin menjadi kenalan blogger lebih rapat untuk berkongsi sebarang pertanyaan dan cadangan boleh terus wasap atau call di 0163776826.

Banyak kekurangan yang saya lakukan dan sangat memerlukan tunjuk ajar dari blogger yang hebat seperti faridlaham.com yang banyak membantu saya, denaihati.com.my saya selalu membalas setiap comment saya, www.ziefauzi.com/ blog yang hebat, www.melastikbintang.com/ seorang ayah yang patut kita contohi, dan http://www.kujie2.com/ seorang srikandi yang berjiwa besar. Kesemua blogger tersebut sudah lama bertapak.

Dari jauh saya pohon seribu kemaafan andai ada kesilapan yang saya lakukan. Jemput ke laman social yang saya ada:

facebook
https://twitter.com.hafizihamsan

twitter
https://www.facebook.com/hafiziblogger

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

4 thoughts on “Sebarang Pertanyaan Dan Cadangan

  • June 20, 2014 at 7:03 am
   Permalink

   Hehe terima kasih abang mior, semoga saya dapat jadi anak didik abang satu hari.. dapat jumpa kat event event boleh tegur tegur..

   Reply
  • June 20, 2014 at 7:04 am
   Permalink

   Terima kasih atas cadangan, Akan di percepatkan penambahbaikan dari hari ke hari..

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge