SANTAIUncategorized

Kejayaan Orang Malaysia

Kejayaan Orang Malaysia | kejayaan merupakan satu mercu tanda setiap orang yang ingin Berjaya. Dari manakah bermulanya kejayaan, ianya bermula dari usaha yang mana seseorang itu inginkan perubahan dalam diri mereka. Orang Malaysia ramai yang telah memperolehi kejayaan seperti Dato’ Lee Chong Wei sebagai seorang pemain badminton Negara. Selain itu, Tan Sri Syed Mokhtar Al Bukhari merupakan tokoh korporat bumiputera. Rahsia kejayaaan mereka bekerja seperti tiada hari esok dan untuk Berjaya tiada jalan singkat. Yang penting kenali kekuatan dan kelemahan diri sendiri serta belajar untuk Berjaya, sabar ,dan kuat berusaha.

Baru-baru ini pada 7 dan 8 Jun 2014, Shaklee Malaysia telah mengadakan majlis menghargai mereka yang Berjaya dalam Shaklee Distributor. National Conference 2014 telah berlangsung di Sunway Pyramid Hotel. Ramai yang telah Berjaya dalam Shaklee, dan antaranya suri rumah yang sentiasa berlumba-lumba membantu suami mereka untuk menambah pendapatan keluarga. Disamping itu, mereka terus menerus mengorak langkah untuk Berjaya dan membantu orang lain dalm mendapatkan khidmat mencari supplemen yang sesuai.

Gambar-Gambar Kejayaan Orang Malaysia Dalam Shaklee

master shaklee

 

master shaklee 2014
Dari kiri Victor Lim CEO Shaklee Malaysia, Tengah master Zainul Anuar, dan di ikuti isteri beliau Lyna Noh

Beliau dikenali dengan nama Lyna Noh dan bersama suami yang sentiasa menjadi pendorong beliau iaitu Zainul Anuar. Ramai yang tidak sangka dengan berniaga dari rumah anda dapat beli rumah lagi satu. Siapa sangka pasangan ini banyak telah mencipta pelbagai kejayaan dalam pelbagai bidang. Anda boleh terjah facebook beliau Zainul Anuar dan Lyna Noh.

kejayaan beliau terbukti membuat orang lain cemburu
kejayaan beliau terbukti membuat orang lain cemburu kerana dapat bersama Ceo Shaklee, Roger Barnett

 

Kemesraan Beliau Yang Sentiasa Membuat Orang lain Senang
Kemesraan Beliau Yang Sentiasa Membuat Orang lain Senang

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Kejayaan Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial