Butik Baju Kanak-Kanak

Butik Baju Kanak-Kanak | Lambangkan baju kanak-kanak serta baju bayi telah mengundang banyak kerugian kepada pemborong baju kanak-kanak yang membuka butik baju kanak-kanak. Justeru itu, HH nak berkongsi sedikit penderitaan sepasang suami isteri kerana semakin kurang orang untuk berkunjung ke butik baju kanak-kanak mereka. Sedih dan pilu, tapi HH sebagai peneraju dalam bidang ‘internet marketing’ yang tidak seberapa dating memberi sedikit nasihat dan pengubahsuaian. Jadi, apa yang HH nak kongsi kan adalah koleksi baju kanak-kanak yang ada di butik mereka.Nama butik tersebut diberi nama ‘An Nur Shoppe’ nama yang sangat menarik. Apa yang HH kagumi adalah sikap kecekalan mereka dalam membantu orang ramai bagi mendapatkan segala keperluan dari barangan bayi, baju bayi hinggalah ke barangan untuk ibu hamil seperti baju dan aksesori lain.

An nur shoppe duyong

Kesan Buruk Jika Beli Barangan Bayi Di Pasar Malam:-

 1. Dikhuatiri barangan yang dibeli tidak dijamin kualitinya serta berkemungkinan mengundang bahaya kepada anak anda. Seperti, membeli botol susu di uptown dan pasar malam yang tidak mempunyai tahap keselamatan dan kebersihan yang terjamin.
 2. Mudah ditipu oleh peniaga yang hanya ingin mengaut keuntungan semata. Berhati-hati lah sekiranya anda ingin membeli peralatan berpantang untuk isteri anda kerana dikhuatiri sudah tercemar oleh keadaan sekitar.
 3. Sekiranya anda adalah peniaga barangan bayi di pasar malam dan uptown, antara langkah yang anda perlu ambil adalah sentiasa mengawasi barangan seperti botol susu agar tidak terdedah dengan udara persekitaran seperti asap rokok.
 4. Sebagai seorang pengguna yang bijak anda perlu lebih bijak dan berjaga-jaga dengan barangan tiruan. Kalau orang dewasa boleh lah pakai barangan tiruan tapi bagi bayi dan kanak-kanak amatlah tidak sesuai.

Baju Kanak-kanak

Baju Kanak-Kanak Lelaki

 

Butik Baju Kanak-Kanak yang HH kongsikan ini terletak di negeri Melaka Bandaraya Bersejarah. Mereka antara orang yang berani menanggung segala kerugian demi memenuhi kehendak pengguna. Mereka merupakan pengedar produk Tropika di sekitar Melaka. Lokasi Butik Baju Kanak-Kanak ini ada dua, yang pertama terletak di kawasan Merlimau Daerah Jasin yang beralamat di JB 7010 ,Taman Mewah Merlimau , Jalan Jasin 77300 Merlimau Melaka. Sebaris dengan pasaraya Fresco Merlimau. Lokasi kedua bertempat di Duyong Melaka, bersebelahan dengan Klinik Satu Malaysia Duyong.

Sebarang Pertanyaan Boleh Berhubung dengan :-
En.Abu Bakar : +6013-2773230 [Pemilik Butik Merlimau]
Pn.Ain : +6012-6389248 [Pemilik Butik Duyong]
Tuan.Hafizi : +6016-3773230 [pegawai pemasaran]
Butik : +06-2635155

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

4 thoughts on “Butik Baju Kanak-Kanak

  • June 16, 2014 at 2:11 pm
   Permalink

   betul tu… aritu anak sepupu saya beli baju kt pasar malam.. alih alih anak die kena ruam ruam kat badan.. saya dah cakap beli la kat kedai yg telah direka khas. Harga lagi jauh lebih baik.

   Reply
  • June 21, 2014 at 4:22 pm
   Permalink

   yup kedai saya dan rakan..abang mior…kalau sudi nak buat entry pasal kedai saya ini amat dialukan nanti saya boleh bagi harga promosi untuk abg mior

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge