FOOD REVIEWREVIEW PRODUKSANTAIUncategorized

Tauhu Begedil Taman Serkam Indah | RUMAKOPI.

Tauhu Begedil Taman Serkam Indah | RUMAKOPI. sedia menerima tempahan untuk pelbagai majlis anda. Dengan membuat tempahan awal dengan kami di 011-28141037 (Puan Hajar @RUMAKOPI.). Kami menjual tauhu begedil hanya dari rumah bersama minuman coffee classic. Mula beroperasi sejak januari 2023 hingga kini dan baru mula tambahan menu makanan. Kami menyediakan pelbagai menu minuman berasaskan coffee classic seperti latte premium, chocolate premium, strawberry milkshake, dan pelbagai lagi.

Tauhu Begedil Taman serkam indah
Tauhu Begedil Serkam

InsyAllah jika diberi sokongan dari pelanggan kami akan tambah lagi makanan lain. Antaranya makanan western yang mudah seperti ayam panggang pak mat western, berbola daging, dan kentang goreng. Semoga usaha saya sebagai surirumah untuk berniaga dari rumah berjaya dan mendapat sambutan. Mungkin ramai bertanya kenapa tidak mencari kedai atau tapak niaga tepi jalan? Ikutkan hati ya memang nak! tapi demi ingin membesarkan anak anak dari rumah lebih mudah. Pilihan saya berniaga di depan rumah. Jemput share ye kedai kami ni.

menu coffee classic serkam – rumakopi
menu premium coffee classic serkam – RUMAKOPI.

Selain datang ke Taman Serkam Indah, anda boleh order melalui Grab Food Coffee Classic Taman Serkam Indah. Jika anda ada buat majlis kenduri kami boleh hantarkan ke rumah anda. Jika ada yang menginap di Homestay serkam atau sekitar serkam, umbai, telok mas, merlimau kami sedia hantar kepada anda.

Testimoni customer
Tauhu Begedil Serkam

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial