Jenama Car Seat Terbaik Dan Wajib Beli

Jenama Car Seat Terbaik Dan Wajib Beli untuk Myvi Baru adalah Sweet Cherry dengan harga berpatutan. Kenapa saya pilih produk jenama sweet cherry ini disebabkan harga yang mampu milik. Reka bentuk yang sesuai untuk anak anak malaysia. Mempengaruhi tahap kekuatan, aspek keselamatan, dan keselesaan.

TCE Baby | Trust, Care, Education
Car seat sesuai untuk kereta myvi baru

Mungkin ada banyak lagi jenama yang memang terkenal seperti chicco, quinton, dan joie. Ikut kemampuan masing masing untuk membeli yang terbaik untuk anak kita sendiri. Saya telah memilih jenama Sweet cherry kerana mesra pengguna, selesa dari bayi hingga kanak-kanak, dan harga yang berpatutan setanding quality jenama terkenal.

Sweet Cherry 360° Rotation Group 0+,1, 2, 3 Convertible/Combination ISOFIX  Baby Car Seat ST3 SCR18 Car Seat | Shopee Malaysia
car seat sesuai untuk myvi baru
Selamat menonton video ini, dan subscribe gais

Jenama car seat terbaik dan wajib beli perlu mengikut kesesuaian kereta anda. Jika ada fungsi ‘isofix’ boleh beli jenis macam saya ini harga jualan RM669 tapi kalau beli waktu promo saya dapat RM580. Dapat la jimat sikit RM89 dari harga biasa.

Terima kasih kepada yang support blog saya dan youtube channel saya. Semoga kalian dikurniakan rezeki yang murah dan berkat. Amin.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge