Produk AFY HANIFF Inovasi Terbaik Di Malaysia

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Majlis Pelancaran Produk AFY HANIFF dan Penyampaian Hadiah kepada Pemenang Cabutan Akhir BUY & GO telah Berjaya dilaksanakan Pada 11 April 2019 Di Hotel Mahkota Melaka. Siapa tidak kenal dengan Produk AFY HANIFF Inovasi Terbaik Di Malaysia telah menampilkan kelainan yang unggul.

AFY HANIFF Group (M) Sdn Bhd telah membuat kejutan buat pengguna Serai Wangi kerana penjenamaan semua kepada SWiPEL. Ucapan Exco Pertanian, Pembangunan Usahawan, Koperasi & Industri Asas Tani, YB Norhizam Bin Hassan Baktee.

Hadiah Utama pakej umrah untuk 2 orang dan tempat kedua sebuah Motosikal
Ucapan Exco Pertanian, Pembangunan Usahawan, Koperasi & Industri Asas Tani, YB Norhizam Bin Hassan Baktee

Ini adalah satu usaha yang sihat kepada halatuju syarikat bagi mengembangkan pencapaian produk. Sasaran AFY HANIFF terhadap SWiPEL adalah untuk meluaskan pasaran di dalam dan luar Negara. Pengarah Urusan AFY HANIFF En. Amirul Firdaus Bin Yunus berkata, penjenamaan ini untuk melahirkn perkembangan produk lebih baik Dan menjadi peneraju produk Penghalau Serangga Terbaik secara semulajadi.

Pengarah Urusan Afy Haniff, En Amirul Firdaus bin Yunus dan Pengarah Urusan Ukhwah Harmoni Travel & Tour , Ustaz Hj.Mohd Farid Bin Hj Eshak.
Serai Wangi Berwajah Baru

Saya juga pengguna produk SWiPEL bagi menghalau Serangga, pencuci lantai, kiub anti tikus Dan kiub anti lipas, lilin penghalau Serangga Dan minyak pelita penghalau Serangga. Kenapa SWiPEL? Bukan kah Serai Wangi lagi sesuai, ini jawapannya merupakan singkatan kepada Serai Wangi Insect Repellent (Serai Wangi Penghalau Serangga).

Penghalau serangga terbaik,bau yang tidak menyakitkan hidung kita. Lalat pasti lari.

Antara Produk Terbaharu AFY HANIFF 2019:

  • Produk PLASH merupakan sabun tangan berbuih dengan ramuan semulajadi yang melembutkan kulit tangan. Ada dua jenis bauan iaitu SWEET SAKURA & FRESH ALOE.
  • Setelah sebulan menggunakan produk baru afy haniff, yang paling syok foaming yang tidak melekit dan Wangi sakura.
Plash boleh dibeli di Mydin,Tesco,Giant,Jusco,TF dan online shop seperti lazada & shoppee
Reka Bentuk Produk Modern,Plash boleh dibeli di Mydin,Tesco,Giant,Jusco,TF dan online shop seperti lazada & shoppee
  • Produk 40 DAYS merupakan produk sabun pencuci pinggang yang dapat menghilangkan kesan minyak dengan mudah. Sesuai untuk kegunaan Di rumah Dan Di pejabat. Ada dua jenis bauan iaitu SERAI WANGI LEMON serta PANDAN LIME.
Quality Produk Malaysia sangat terbaik, Plash boleh dibeli di Mydin,Tesco,Giant,Jusco,TF dan online shop seperti lazada & shoppee
Plash boleh dibeli di Mydin,Tesco,Giant,Jusco,TF dan online shop seperti lazada & shoppeePencuci pinggan terbaik di Malaysia,kini dipasaran dimydin dan pasaraya lain.

Jom sama sama bantu membeli Produk AFY HANIFF Inovasi Terbaik Di Malaysia produk tempatan agar lebih ramai yang berjaya dalam bidang perniagaan. Jika artikal ini menarik dan wajib dikongsi silakan share difacebook anda atau media sosial yang lain. Sekian terima kasih dari admin.

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge