Bayar “Life Insurance Policy Family” Dapat Komisen!Boleh Ke?

Bayar “Life Insurance Policy Family” Dapat Komisen!Betul Ke? Macam Mana. Hari ini makin ramai yang sudah sedar betapa pentingnya Perlindungan Insuran Nyawa kepada ahli keluarga kan, memang setiap orang inginkan kelebihan setiap apa yang mereka inginkan. Lebih lebih lagi ekonomi semakin turun dan naik,meningkatkan kos perubatan kepada kita semua rakyat Malaysia. Kau kaya ke? Ada RM10,000 untuk bayar kos rawatan yang mendesak kau keluarkan untuk keluarga kau?mesti teragak-agak nak laburkan macam tu aja kan.

Miliki Medical Kad Sebelum Terlambat

Sendiri jawap bro & sis, benda dah terjadi pada saya pada tahun 2014,dimana adik saya terlibat dalam kemalangan jalan raya sewaktu nak balik dari tempat kerja nya. Erm boleh dikatakan teruk juga, tangan patah – dahi koyak sampai ke kelopak mata sehingga mengakibatkan kecederaan parah pada adik aku tu. Pergi lah masuk hospital kerajaan,hal maklum la dulu aku belum ada dalam industri Life Insuran, so bincang bincang dengan doktor total kos rawatan pada 2014 tu, adalah dalam RM7,200. Erm Doktor tak boleh kurang ke? atau buat mana yang boleh je sebab saya ada RM5,000 sahaja.

Doktor Hanya mampu senyum,adik kamu ada Medical Kad Tak? Alamak apa tu doktor? kad rawatan untuk pekerja kerajaan ke? Hahaha tergelak doktor tu dengar. Eh bukan, itu Kad boleh tanggung segala jenis kos rawatan macam kemalangan,sakit kronik,sakit kanser dan yang sewaktu dengan nya. Aku pun jawaplah, tak ada doktor. So dipendekkan cerita,terpaksa meminjam dengan sedara. Nasiblah ada yang sudi membantu,aku punya kes ni kecik je. Aku pernah dengar,memerlukan RM100,000 untuk rawat sakit anak kena jantung berlubang. Uhhh, mampu mendoakan ada orang jutawan membantu akak tu dengan suami nya.

Nasihat saya, anda sebagai ketua keluarga perlu berkorban RM200-rm500 sebulan untuk pastikan setiap ahli keluarga anda ada satu Medical Kad yang unlimited tau Macam contoh, “Takaful IKHLAS Medical Kad SecureLink” atau “Unlimited Medical Card Allianz Life Insurance”. Berminat dengan produk yang saya dan keluarga gunakan ini? Apa tunggu lagi sayalah agen yang mampu ceritakan pengalaman IKHLAS saya lalui dan saya dapat sedarkan anda untuk pilih insuran terbaik adalah “Takaful IKHLAS Medical Kad SecureLink” atau “Unlimited Medical Card Allianz Life Insurance”. Kepada ada Takaful IKHLAS & Allianz ye? ya saya dibawah business Buss Consulting (M) Sdn Bhd yang diberi kepercayaan untuk menjual dua produk ini iaitu Takaful IKHLAS & Allianz Life Insurance.

Kenapa saya boleh berjaya dengan Buss Consulting System?

  1. Buss System adalah business bukan agen insuran, eh bukan sama ke? Nak tahu call/whatapps number ini 013-6265107 dan Bayar “Life Insurance Policy Family” Dapat Komisen!Boleh Ke?
  2. System Buss hanya ada dua level sahaja untuk kita berjaya dalam Industri Insuran ni, bagi akulah dengan Buss lah aku banyak bantu orang lain untuk faham policy insuran yang mereka sign dengan agen mereka, Ok level pertama adalah Business Executive (BE), hanya perlukan RM100,000 (Annual Life Premium) dalam masa 2 tahun. Rasa rasa mudah or susah?mudah kan kalau anda memang dari agen insuran yang direct dengan company insurance. Level 2 adalah Business Partner (BP) ini kira manager untuk anda berjaya dengan Buss Business ini. Lain dari yang lain tidak sama dengan Agensi Insuran lain kan? anda boleh nilai sendiri. Berminat nak tahu lebih lagi?Nak tahu call/whatapps number ini 013-6265107.
  3. Kalau anda dah ada income RM10,000-RM20,000 sebulan adakah anda nak jual produk insuran lagi?mesti nak duduk management new business kan?nak bina group sendiri betulkan? dekat Buss Sahaja ada system ini. Katakan anda meninggal dunia, adakah income anda tu dapat diwarisi kepada ahli keluarga? Ya dengan Buss Consulting sahaja dapat diwarisi dengan syarat pewaris ada lesen insuran. Kalau diluar,sudah tentu income anda mati disitu sahaja. Keluarga anda hanya mampu tengok sahaja sebab system diluar tiada pewarisan pendapatan. Hanya di Buss Consulting sahaja. lagi mau jadi agen sahaja kah? Mesti mau jadi Leader kan? Abis apa tunggu lagi. Jom bersama saya Nak tahu call/whatapps number ini 013-6265107.
  4. Bantu rakan rakan,client saya generate income dengan Business Buss ni,mula mula memang susah tapi lama lama akan berjaya. Jom capai impian untuk keluarga. Dapat trip melancong percuma. Jadi jom Bayar “Life Insurance Policy Family” Dapat Komisen!Boleh Ke? boleh tambah income bulanan anda.
Peluang Trip Percuma Untuk Semua Ahli Buss Yang Berjaya

Jadi sebelum membuat keputusan,anda kena add number telefon saya dalam phone anda 013-6265107 (Fizi Buss). Kemudian mulakan pengenalan diri dengan saya. Anda mudahkan urusan saya,InsyAllah akan mudah segala urusan kita semua. Bayar “Life Insurance Policy Family” Dapat Komisen!Boleh Ke? ikut bajet dari anda. Contoh anda, ada 4 ahli keluarga termasuk anda, Isteri dan anak 2.

Contoh Pengiraan:

(A) 2 orang anak policy medical kad total adalah RM280 (Dekat sini sahaja anda boleh dapat jimat kos bulanan anda dengan jadi Agen COI saya, contoh dapat komisen RM28 sebulan)

(B)  suami isteri policy medical kad total adalah RM300 ( (Dekat sini sahaja anda boleh dapat jimat kos bulanan anda dengan jadi Agen COI saya, contoh dapat komisen RM30 sebulan)

(C)  Total kos bulanan anda kalau tidak jadi Agen COI adalah RM580 (Tapi selepas bersama saya jadi agen COI anda dapat jimat kos dalam sebulan RM58 tau,dekat sini dah terbukti system saya dapat bantu anda jimatkan kos bulanan betul?kalau saya tipu kenapa saya share pengalaman saya ini dalam blog ini. Cuba anda fikir,hari ni Tuan tidak sedar yang tuan dah rugi RM58 sebulan jika tidak jadi Agen COI. Tapi dengan berjumpa dengan saya, saya akan tunjukkan A to Z macam mana saya dari pembayar Insuran kepada Agen Insuran Buss Consulting yang berjaya.

Semua bermula dengan tindakan Tuan/Puan menjemput saya untuk berunding dengan kos penjimatan ini. Bagi saya lah kita inginkan yang terbaik untuk Ahli Keluarga Kita Betul? Jadi apa tunggu lagi? Kenapa ingin lihat anak anda sakit atau kemalangan baru nak Ambil Satu Policy Medical Kad untuk anak anda? Pastinaya sudah terlambat bukan? Kenapa tidak bertindak sekarang dengan saya nak tahu call/whatapps number ini 013-6265107. Benda mudah Tuan/Puan, kita perlu ada satu gerakkan positif untuk maju bersama, jangan cakap Agen Insuran diluar dah ramai? itu sikap negatif kena buang dalam peti besi kasi lock sama dia.

Bersama Bangun Usaha Sukses Sejahtera (BUSS) Menuju Jalan Yang Lurus

Tuan/Puan bayangkan rakyat Malaysia ada 30 Juta, takkan semua dah ada insuran? Pastinya tidak, statistik menunjukkan Malaysia 90% under Insured tau. Anda cuba buat list down,nama rakan, saudara, adik beradik, kenalan sekolah,kenalan universiti, kenalan ditempat kerja dan kenalan tidak sengaja. Pasti dari 100 orang, 90% tak pernah tahu pasal Medical KAD Takaful IKHLAS. Jadi ini adalah peluang Tuan/Puan bersama saya kita faham kan mereka tentang Pentingnya Medical KAd Takaful IKHLAS.

Hari ini kita boleh bantu orang dengan Share,Like,Komen TETAPI kalau adik atau anak  Tuan/Puan sakit kritikal perlukan KOS RAWATAN RM50,000 Adakah anda sudah bersedia? Sudah yakin boleh keluarkan simpanan ASB? Sudah yakin boleh dapat pinjam dari kawan baik RM10,000 seorang? Erm kalau semua itu Tuan/Puan ada lupakan untuk ambil Medical KAD Takaful IKHLAS,jangan sesekali pergi sign Policy Insuran sebab anda orang yang bertuah semua ada. Tapi sebaliknya,semua itu adalah mimpi tiada yang akan 100% membantu dari segi kewangan tapi dengan Medical KAD Takaful IKHLAS sahaja dapat membantu kewangan anda selamat. Tapi jangan lupa Pada Yang ESA dan Satu di Atas sana,jangan riak untuk memohon doa agar semuanya berjalan lancar.

Sekiranya ada salah silap atau terkasar bahasa saya mohon maaf,saya ingin menyedarkan bangsa saya,bangsa melayu agar sedar tentang Medical KAD Takaful IKHLAS wajib ambil sebagai penyelamat kewangan anda. Sekian sahaja perkongsian saya,akan dicerita lagi di tajuk yang lain. Jangan lupa klik butang share & link ya,sama sama sampaikan.

Terima kasih.

Hafizi Agency (BUSS)

Buss Consulting (M) Sdn Bhd

[ Bangun Usaha Succes Selalu]

 

 

 

 

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge