Lelaki Buncit Vs Lelaki Sado Mana Lagi Win

Assalamualaikum dan salam hujung tahun 2016, Lelaki Buncit Vs  Lelaki Sado Mana Lagi Win jadi pilihan entry terbaru kali ini. Kalau nak di bandingan dengan negara lain mungkin malaysia jadi pilihan lelaki buncit tak kiralah bujang or sudah berkahwin. Tapi kini lambakkan produk serta kewujudan gym gym yang menawarkan khidmat trainer secara percuma dengan hanya menjadi ahli tetap bulanan. Jeng jeng melalui rekod diri sendiri aku menjadi lelaki buncit setelah menamatkan zaman sekolah menengah. Hari ke hari minat makan semakin meningkat dengan lambakkan cafe cafe hipster katakan tapi pilihan aku adalah makanan yang sedap ya.

lelaki-buncit
Rugi kalau tak jaga perut

lelaki-buncit-vs-lelaki-sado

Baru baru ni aku ada cuba produk Aloe Vera Drink dari Forever Living, setelah sebulan cuba produk ni Alhamdulilah perut lebih selesa setiap hari. Nak hilangkan buncit tu agak lambat sikit atas sebab tak lakukan aktivti workout seperti jogging dan sewaktu dengannya. Kalau berminat nak try produk air ajaib bertindak sebagai pencuci usus anda boleh direct contact saya (013-6265107). Beli Produk Aloe Vera  Agen Melaka sebelum stock habis ya.

produk-cuci-perut
Minuman ajaib untuk perut anda

aleo-vera-melaka

 

Nak jadi lelaki yang macam mana? itu hak diri masing masing, tetapi nasihatkan anda untuk jaga penampilan diri serta kesihatan diri. Apa yang penting cara diet seharian seorang lelaki adalah berbeza dengan seorang perempuan. Ianya kerana Lelaki Buncit Vs  Lelaki Sado Mana Lagi Win lebih cenderung kepada aktiviti sukan serta sukar untuk ikut jadual pemakanan yang sihat berbanding perempuan. Tapi ingat perempuan pun ramai dah sekarang yang buncit dan gemok selepas kahwin dan beranak dan beranak lagi. Jangan terlalu cepat putus asa dek kerana sudah jemu dengan produk yang tidak berkesan terhadap diri anda. Tegas disini adalah Anda perlu konsisten dalam melakukan sesuatu untuk dapatkan result yang terbaik dan berpuas ati.

lelaki-buncit-vs-lelaki-sado-mestropic

Itu kata lelaki buncit, apa kata lelaki sado lak? haha lelaki sado dulu pun buncit juga betul tak. Lelaki Buncit Vs  Lelaki Sado Mana Lagi Win sudah tentu lelaki yang beriman. Jeng jeng nak jadi sado?lagi la susah dan perlukan masa yang konsisten serta duit yang cukup. Dek kerana banyak produk bina otot untuk jadi sado tumbuh bagaikan cendawan antaranya Produk Mesotropin Malaysia yang dikendalikan orang sahabat Hafiz Wasa. Kalau nak cuba boleh beli kat website mesotropin. Nak jadi Sado kena ketatkan jadual dengan penjagaan pemakanan dan jadual bina badan di gym.

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

3 thoughts on “Lelaki Buncit Vs Lelaki Sado Mana Lagi Win

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge