Ganjaran Buat Pelanggan Tetap Tony Romas Melaka

Ganjaran Buat Pelanggan Tetap Tony Romas Melaka berjaya mengegarkan pengunjung di Mahkota Parade,Melaka dengan “WORLD FISRT LAMB RIBS EATING CONTEST”. Apa yang Tony Romas bagi untuk orang Melaka? semestinya makanan yang sedap lagi enak. Pada hari tersebut Tony Romas Melaka telah mengadakan satu pertandingan makan sambil memperkenalkan menu baru Tony Romas. Apa menu tony romas? ye ramai yang ternanti-nanti akan ketibaan menu baharu Tony Romas Melaka dek kerana ramai peminat daging kambing. Tony Romas bersama-sama pakar mereka menyediakan menu Lamb Ribs ye bukan lamb cop.

Tony Romas Melaka
Dari Kiri, Kak Julia, Tengah Kak Zura, Last Abam Fizi

 

Bersama blogger julia dan Abam Harian metro.
Bersama blogger julia dan Abam Harian metro.

Mesti ramai yang tak tahu dimana tony romas melaka ni kan? mudah je anda tahu Mahkota Parade bukan?die betul betul terletak di bahagian bawah berdekatan dengan pintu masuk parkson. Ganjaran Buat Pelanggan Tetap Tony Romas Melaka ini bagi tujuan mendekatkan hubungan antara pelanggan tetap serta rakyat Malaysia. Tony Romas dahulunya terkenal dengan restoren mewah dan kini mereka lebih senang dengan mengutamakan kepuasan buat pelanggan. Tony Romas sangat menjaga kualiti dan mutu penyediaan menu kepada umat islam di Malaysia.

Antara aktiviti “Contestants Get Rib Faced In Tony Roma’s World First Lamb Ribs Eating Contest”!!!:

1- Pendaftaran peserta untuk pertandingan makan 10 lelaki dan 10 perempuan yang berani makan dengan laju.

Bergambar bersama peserta makan lamb rib
Bergambar bersama peserta makan lamb rib

2- Pertandingan suka-suka tapi hadiah mak ai memang terbaik!! “Pepsi & Fries Fun Challenge”. Pertandingan makan kentang goreng 100% kentang bro memang susah nak abis kan berserta air pepsi yang sejuk. Nak tahu tips nak menang? anda kena campurkan sos dan gaul macam makan nasi. Confirm anda akan menjadi juara. Tips ini dikongsikan oleh pemenang dimelaka, laju gile die makan. Terbaik memang hadiah mewah¬†Ganjaran Buat Pelanggan Tetap Tony Romas Melaka

Pertandingan Makan
Relax je makan kentang macam bukan pertandingan.

 

Bersama Blogger Mummy Julia
Bersama Blogger Mummy Julia
tony-romas-8
Dapatlah Saguhati Makan Kentang!!

tony-romas-17

3- Pertandingan makan lamb rib berserta kentang goreng dan air mineral bagi kategori 10 perempuan dan 10 lelaki. Memang giler kentang la tengok peserta makan 10 batang lamb rib dengan cepat dan pantas. Akhirnya juara bagi perempuan dimenangi oleh Akak Mashazliza Binti Ismail dari Ayer Keroh Melaka. Manakala peserta lelaki dimenangi oleh seorang Doktor kalau tak silap iaitu Dr.Muhammad Amir bin Ayub. Jangan ingat doktor tak boleh makan banyak ye. Hadiah dia lagi lah lumayan makan Free Setahun bro!! bukan seminggu.

 

tony-romas-3
Yang Juara Like Paling Banyak, amik kau dapat 1 tahun makan free
Melaka Boleh
Juara Hadiah Utama!! Juara lelaki dan Perempuan

Kenapa ramai rakan rakan saya pertikaikan mengenai sijil halal?ye memang betul tiada sijil halal,sebabnya saya tak mau panjangkan tapi mereka mendapat kelulusan dari pihak berkenaan untuk menyediakan makanan untuk orang islam. Di Melaka, Johor , Kuching Sarawak antara Tony Romas yang umat islam dengan yakin makan di situ. Di Malaysia kin telah ada 12 Tony Roma’s cawangan.Keterangan lanjut boleh hubungi pihak Tony Romas di www.tonyromas.com.my atau like and komen di facebook Tony Roma’s Malaysia.

makan di Tony Romas

Rakyat Johor peluang untuk anda pada 19 November 2016 di KOMTAR JBCC, Johor Bahru. Jadi apa tunggu lagi berlatihlah makan laju hehehe. selamat mencuba ye. Dan jangan lupa share cerita ini kepada rakan anda ye!

Sekian ,salam ikhlas dari saya Hafizi Hamsan.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

3 thoughts on “Ganjaran Buat Pelanggan Tetap Tony Romas Melaka

  • November 22, 2016 at 1:49 pm
    Permalink

    kena praktis lebih lepas ni..harap2 tahun depan ada harapan nak menang..kikiki

    Reply
    • November 26, 2016 at 3:43 pm
      Permalink

      hehe..muak xpe tapi kalau terhad untuk seorang yg xbest..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge