Rawatan Rambut Dan Kulit Muka Di Melaka Mahkota Medical

Rawatan Rambut Dan Kulit Muka Di Melaka Mahkota Medical menawarkan perkhidmatan terbaik. Ramai yang tidak faham akan kepentingan penjagaan rambut serta kulit muka? Ada yang amik endah tak endah sebab yakin yang rambut dan kulit mereka sihat dengan produk produk dipasaran sekarang. Rawatan Rambut Dan Kulit Muka Di Melaka Mahkota Medical memastikan agar rawatan yang dilakukan 100% berjaya untuk para pelangan yang datang ke Mahkota Medical Melaka.

Mahkota Medical

pakar kulit melaka

Kenapa anda perlukan Rawatan Rambut Dan Kulit Muka Di Melaka Mahkota Medical? Ianya kerana mereka tergolong dari para yang mahir dalam pelbagai jenis kulit. Bayangkan kulit berkedut boleh jadi tegang tanpa menggunakan botox. Kalau nak tahu produk apa yang ada di Mahkota Medical Melaka pergi lah ke situ ye! Cari je ‘Aesthetic & Laser Services’ pastu cari DR. KELVIN jangan risau semuanya berfasih bahasa melayu dan english.

rawatan kulit muka
Bersama Dr. K!!!

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

2 thoughts on “Rawatan Rambut Dan Kulit Muka Di Melaka Mahkota Medical

 • July 18, 2018 at 2:12 pm
  Permalink

  Hi . Saya ingin bertanya mengenai laser parut bekas luka di muka ada tak ?

  Reply
  • July 24, 2018 at 10:39 am
   Permalink

   ada, boleh jumpe doktor kelvin.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge