Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka

Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka mempamerkan kelainan dengan rekaan yang unik. Baru-baru ini team blogger melaka telah menerima jemputan dari Zang Toi untuk memperkenalkan produk Zang Toi. Mula-mula memang macam tidak percaya dengan tawaran tersebut untuk membuat liputan.

Zang Toi (47)

Zang Toi (46)

Ingin tahu apa yang ada di Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka? Zang Toi melaka mempamerkan konsep cafe dan butik. Dimana kesemua rekaan baju Zang Toi amat terhad dan harga yang sangat berpatutan. Sambil sambil membeli boleh cuci mata untuk lihat kehebat Butik Zang Toi.

Zang Toi (10)

Zang Toi (7)

Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka yang terletak di Freeport Outlet A’Famosa Alor Gajah,Melaka. Tempat yang unik dan sangat sesuai untuk bersama-sama keluarga. Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka adalah tempat wajib anda kunjungi bila sampai di Freeport Outlet A’Famosa.

 

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

7 thoughts on “Fesyen Zang Toi Kini Di Melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge