Jadual Puasa Untuk Negeri Melaka

Assalamualaikum dan selamat menyambut ketibaan bulan yang penuh Barakah buat umat Islam iaitu Ramadhan. Jadual Puasa Untuk Negeri Melaka boleh digunakan untuk orang melaka gegau be. Jom didik anak anak untuk berpuasa dengan membuat aktiviti positif seperti menampal Jadual Puasa Untuk Negeri Melaka ini cantik cantik didalam bilik mereka, dapur, dan ruang tamu. Ini bertujuan untuk menunjukkan betapa pentingnya mendidik anak untuk berpuasa.

Selain itu, boleh beri dan janjikan hadiah kepada anak anak yang dapat puasa penuh selama yang mereka mampu. Adakan aktiviti seperti memasak bersama keluarga seperti memberi tugasan kepada anak anak untuk menyediakan juadah bersahur dan berbuka. Jangan tunggu anak anda bosan atau takut untuk berpuasa.

Dilampirkan Jadual Puasa Untuk Negeri Melaka:

jadual puasa

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge