Jangan Biarkan Susu Badan Kering

Assalamualaikum kepada semua yang sudah berumahtangga dan kini sudah hamil jadi jangan biarkan susu badan kering. Sebagai seorang ibu hamil haruslah mengamalkan pemakanan yang seimbang disamping pengambilan makanan tambahan. Jangan biarkan susu badan kering kerana ia akan memberi kesan buruk kepada diri anda dan anak anda. Dapatkan khidmat nasihat dari pakar atau doctor yang mahir dalam bidang kehamilan.

umma lacto

Di sini ingin berkongsi tentang satu produk baharu bagi kebaikan untuk ibu hamil. Jangan biarkan susu badan kering akibat anda tidak peka akan kesihatan dan kelancaran susu badan anda. Ingatlah bahawa dengan susu ibulah anak anda mudah membesar dan sihat dengan izin Allah S.W.T. Produk yang saya ingin kongsikan adalaj umma lacto yang dirumuskan dengan 19 sumber semulajadi seperti susu kambing sunnah Nabi, susu krim, kurma, habatusauda, madu, extrak halia, alfalfa, kismis, halba, beras perang, stevia, spirulina, manna(gam arab), serbuk soya, extrak bawang putih, fruktosa, serbuk protein dan fibre dari buah-buahan yang terpilih.

umma lacto merlimau

Antara Khasiat Umma Lacto:

1-Umma Lacto dapat menambahkan kualiti dan kuantiti susu badan ibu.
2-Umaa Lacto mengelakkan sembelit, kerana ibu hamil sering mengalami sembelit jadi umma lacto dapat menyelesaikan bergantung pada diri anda.
3-Umma Lacto memberi rasa kenyang dan bertenaga pada ibu menyusu.
4-Umma Lacto membuang angina.
5-Umma Lacto mengurangkan paras kolesterol dalam badan dan membantu menambahkan kalsium.

umma lacto melaka

Jika anda berminat boleh pergi ke kedai kami Di An Nur Shoppe Melaka:

1-Cawagan pertama terletak di Duyung Melaka bersebelahan klinik satu Malaysia.
2-Cawagan kedua terletak di Merlimau Melaka berdekatan dengan pasaraya fresco.

Bagi tujuan beli secara pos boleh berhubung dengan Hafizi 016-3776826

umma lacto

 

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

4 thoughts on “Jangan Biarkan Susu Badan Kering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge