SANTAI

Honda Jazz Mugen Tercanggih

Assalamualaikum dan Salam Seluruh Dunia,  Apakah pendapat anda tentang Honda Jazz Mugen ini mungkin ada kelainannya tersendiri berbanding Honda Jazz sebelum ini. Pastikan anda pergi ke cawangan Honda bagi melihat dan merasai kehangatan Honda Jazz Mugen Tercanggih ini. Bukan mudah bagi sesebuah company kereta untuk mengeluarkan model terbaru.

Honda Jazz Mugen

Akhirnya Honda Jazz Mugen Tercanggih ini Berjaya dilancarkan di Malaysia. Honda Malaysia telah Berjaya mencipta sejarah ciptaan mereka iaitu Modulo dengan menggunakan Mugen Packages. Pakej modulo memberi kelainannya dengan bodykit dengan sports pedals untuk harga tambahan iaitu RM2650. Manakala pakej Mugen menawarkan bodykit, tailgate spoiler dan Mugen emblem untuk harga tambahan RM4900.

Gambar Honda Jazz Mugen Tercanggih:

honda jazz baru 2014

 

Bahagian dalam kereta Honda Jazz Mugen Tercanggih memang terbaik!

Honda-Jazz-Mugen-Kit-9

Honda Jazz Mugen Baru mempamerkan rekaan yang lebih berani dan mewah dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang terjamin.

 

Honda-Jazz-Modulo-Kit-8-850x582

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

6 thoughts on “Honda Jazz Mugen Tercanggih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial