Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25

Assalamualaikum semua dan salam seluruh dunia, lagi video yang mengemparkan satu Malaysia tapi disebabkan telah dikongsi oleh semua orang jadi satu dunia bakal tengok die dan tahu Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25. Alahai sedih lah perempuan oh perempuan jangan lah jadi cam Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25 ini. Sabar jelakan tengok Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25 ini rasa macam nak belai-belai je. Cantik sangat ke kereta Peugeot Putih CDM25 tu ek? biase je rasanya. Tak mengapalah itu hak die nak pertahankan kereta Peugeot Putih CDM25 dia demi kepentingkan dia kan.  Mungkin ada sebab dimeroyan macam orang tak puasa je kan?

CDM-COVER

Antara Sebab Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25 Pertahankan Keretanya:

LAWAK-CDM

1-Sebab Hasil Job kerja kahwin dia

Beliau seorang yang mempunyai kerja yang agak baik lah sebab memberi perkhidmatan kepada orang yang nak kahwin mendirikan masjid. Tapi macam mana lah harga yang dia cas kepada pelanggan jika tengok sikap die macam tu. Memang kita tak de kat tempat kejadian tapi apalah salah bincang baik-baik kita kan rakyat Malaysia hidup harmoni. Benda boleh settle lah kak oi.

CDM-GERAN-002

2-Sebab Kereta Dia Baru Lah

Beliau baharu sahaja beli kereta Peugeot Putih CDM25 dengan harga yang mahal sangat kot. Ada ke dalam satu juta? tak amik tahu harganya. Tapi kalau harga kereta mahal tapi harga diri murah baik tak payah lah akak. Saya orang Islam Melayu malu lah lihat akak Peugeot macam tu meroyan tak tentu pasal. Janganlah hentak kereta orang macam tu kalau orang tu langgar lari lain lah, ni dia langgar dan nak settle dengan akak tapi akak dah menjerit-jerit seperti kena hysteria je. Saya sebagai orang Melayu Malaysia mohon maaf dengan sikap mahkluk seperti itu.

INSTAGRAM-CDM25

3-Sebab ingat tak ada orang rakam dia

Nak ucapkan apa ye kat tukang rakam tu ek? erm syabas kot sebab dah mempamerkan keburukan Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25 itu kepada dunia semoga jadi iktibar buat semua. Tapi kalau die rakam dan buat pengakuaan yang dia rakam bagi memberi kesedaran kepada seorang orang. Jadi sapa yang langgar belakang tetap salah so jangan panaskan cerita ini ye. Kan Bulan Ramadhan sama-sama kita jadikan iktibar.

cdm-festival-kerja-kahwin02

 

wanita-plat-cdm25

Sekian Terima Kasih.

hafizi hamsan

Dikenali dengan Hafizi, seorang yang simple dan cool. Merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda UiTM Shah Alam dalam Bidang Sains Matematik. Dan sekarang seorang Professional Financial , Cimb Wealth Advisor. Call me 0136265107 for set appointment and get more investment for future.

11 thoughts on “Rupa Sebenar Perempuan Peugeot CDM25

    • July 16, 2014 at 1:19 pm
      Permalink

      Hehe… nanti kite kredit kan anwar nyr blog hehe…

      Reply
    • July 16, 2014 at 1:18 pm
      Permalink

      hehe… tula… nak elak Plagiarism… hehe tapi dah mintak kebenaran dekat sumber owner nyr gambar tu.. hihih

      Reply
  • July 16, 2014 at 12:52 am
    Permalink

    assalamualaikum…muka lawa je x sama dgn perangainya…inilah rupa sebenarnya wanita yg mengamuk pasal langgar kereta die semlm yer…memang x ada budi bahasa langsung malu jer jadi wanita Islam yg bertudung tapi buruk perangainya…harap kita semua dijauhkanlah dr perangai yg begini…bulan puasa eloknya bersabar dlm segala hal bukan mcm ini lakunya…:)
    maszull recently posted…Cerita Hantu Pun Boleh LayanMy Profile

    Reply
    • July 16, 2014 at 1:16 pm
      Permalink

      Wassalamualaikum, haah.. sedangkan kalau kita langgr kereta bangsa lain dorg boleh relax je maaf kan tapi kalau kita langgr kereta org melayu memg mampus kena maki caci dulu.. saya dah penah kena.. bukan nak kutuk bangsa sendiri tapi nak kita semua ada sikap tolak ansur

      Reply
    • July 16, 2014 at 1:14 pm
      Permalink

      Seribu kali saya kalau job yg die buat tu bagus tapi akhlak macam kurang sopan

      Reply
    • July 16, 2014 at 1:13 pm
      Permalink

      Haah, kecoh sangat tu sabau jela hhihi

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge