Personal Blogger Hafizi Hamsan

Personal Blogger Hafizi Hamsan | Beliau merupakan orang yang mudah di dekati lebih senang dan mudah untuk mendapat pengaruh yang positif. Beliau seorang yang minat dan gemar akan alat muzik modern dan tradisional seperti gitar, dan gamelan. Beliau baru sahaja berjinak-jinak dengan dunia perniaga sejak tahun 2012, bermula dengan berniaga menjual gadget di pasaran malam, kemudian beliau bersungguh-sungguh dalam bidang perniagaan ‘online’ dan juga terlibat dalam dunia ‘Multi-Level Marketing’ iaitu menjual produk Shaklee. Multi-Level Marketing atau MLM merupakan satu platform yang sangat bagus dan berguna tapi mesti ada keadilan seperti dalam ‘System Shaklee’ tiada kelebihan yang terus menerus upline mendapat keuntungan. Sebab itu beliau sanggup luang kan masa sedikit untung bisness Shaklee.

Produk Shaklee
Beli Shaklee dengan saya 0163776826

 

 Kejayaan Yang Ingin Dikecapi:

Memang ramai saudara mara serta sahabat andai beliau kutuk serta peril,tapi sikap ketabahan dan kecekalan beliau untuk terus Berjaya dalam dunia perniagaan tetap diteruskan. Bermula dari situ lah beliau berminat dalam dunia penulisan di blog. Pada mulanya beliau bermula dengan blog simple http://vitaminmath.blogspot.com/ menceritakan pelbagai yang merepek juga, tapi lepas beliau mendapat satu tawaran dari salah seorang pemilik butik bayi untuk membuatkan kedai tersebut sebuah blog barangan bayi dan ibu hamil. Beliau terus menjadi lagi semangat dalam dunia blogger, satu satu peluang beliau dapat sehinggakan beliau ditawarkan untuk bekerja di situ sebagai pegawai pemasaran. Beliau sampai sekarang mempunyai hubungan baik antara mereka. Butik tersebut bernama An Nur Shoppe yang menjual pelbagai produk untuk ibu hamil dan bayi. Pasti dan pasti kejayaan milik orang yang sentiasa berusaha, tiada orang yang tiba-tiba jadi kaya kecuali orang tu memang keturunan orang kaya kaya.

Call us: 0132773230
Menjual Barangan Bayi dan Ibu Hamil
Call us: 0132773230

Personal Blogger Yang Bermakna  :

Personal Blogger Hafizi Hamsan kini mendapat tempat dimata dunia adalah satu impian beliau yang bernama Muhammad Hafizi Bin Hamsan. Yakin,cekal dan tabah menjadi kekuatan beliau serta doa dan sentiasa ingat kepada Allah S.W.T. Beliau merupakan bekas pelajar sekolah seri mahkota umbai Melaka, pelajar yang pendiam tapi dikenali dan disegani. Kemudian mendapat tawaran ke diploma sains kuantitif di fakulti sains komputer dan matematik di UiTM, Lendu Melaka. Beliau memang minat dalam subjek matematik dan suka akan matematik. Tetapi beliau hanya belajar sampai semester 3 dan beliau dapat tawaran ke UiTM Shah Alam sambung degree dalam sains matematik. Personaliti beliau makin hanya setelah berjumpa dengan rakan blogger yang handal iaitu Tuan Farid Laham yang tidak pernah kedekut ilmu dalam teknik menjadi blogger yang hebat seperti beliau.

Carilah Ilmu Walau Dimana Jua
Jujur,ikhlas dalam perbuatan

 

hafizi hamsan

Pada tahun 2014 sudah bermula sebagai blogger. Berasal dari Melaka dan berpendidikan Ijazah Sarjana muda (kepujian) Sains Matematik UiTM. Menerima jemputan Rasmi, Food review, Travel review,dan Business review. Setiap Entry yang ditulis mengikut Bayaran yang telah ditetapkan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya diemail: hafizihamsan@gmail.com

4 thoughts on “Personal Blogger Hafizi Hamsan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge